Brooklyn Flea, New York

On 28/03/2014 by Nathalie

new-york-brooklyn-flea-worldly-treasury6

Het meest keek ik uit naar het ontdekken van Brooklyn toen ik deze maand weer in New York was. Dit industriële stadsdeel is hipper dan hip. Vooral de wijk Williamsburg waar je elk weekend de Brooklyn Flea kunt bezoeken. In de winterperiode (tot april) in een oude fabriekshal, maar tijdens de warme maanden buiten aan de East River.

new-york-brooklyn-flea-worldly-treasury

Het is een vintage/antiek/rommelmarkt met van alles en nog wat, maar er is ook ruimte voor nieuwe, handgemaakte spullen én je kunt je bezoek combineren met Smorgasburg: dé foodmarket van Brooklyn.

new-york-brooklyn-flea-worldly-treasury4

Ik vond het heerlijk om er te struinen en te kijken, maar je kon wel merken dat dit een populaire plek is. Het was vrij druk en de prijzen vond ik erg hoog. Ook hier zijn de oude camera’s, typemachines en zinken letters in trek en betaal je -in mijn ogen- de hoofdprijs. Toch is dit een hotspot die je alleen al voor de sfeer bezocht wilt hebben.

new-york-brooklyn-flea-worldly-treasury8

new-york-brooklyn-flea-worldly-treasury2

new-york-brooklyn-flea-worldly-treasury7

new-york-brooklyn-flea-worldly-treasury3

new-york-brooklyn-flea-worldly-treasury5

7 Responses to “Brooklyn Flea, New York”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • mapofjoy

    Map of Joy is een travel/lifestyleblog. Ontdek hier de leukste adresjes en must do’s voor jouw citytrip én natuur break. Van hippe hotspots tot stoere vulkaanwandelingen! Laat je inspireren door mijn persoonlijke tips.

    name
  • mapofjoy

    Booking.com
  • Follow Me on Pinterest