Maart 2014 in Instagrams

instagram-collage-maart2014-worldly-treasury

Op 1 maart werd ik wakker in New York City en dus is het niet verwonderlijk dat de rest van de maand voor mij in het teken van Amerika stond. Verder heb ik veel gewerkt (leuke nieuwe plannen en er komen fijne samenwerkingen aan). We vierden Neo’s (onze kooikerhond) eerste verjaardag en hij haalde gisteren zijn derde diploma op de ‘hondenschool’. Ik ben best blij dat maart bijna voorbij is. Het is altijd al mijn minst favoriete maand geweest (geen winter, geen lente) en bovendien is vandaag de sterfdag van mijn moeder. Ik zeg; welkom april!

Hoe was jouw maart?

Als je je hebt geabonneerd op mijn nieuwsbrief weet je al een beetje wat er in april op het blog gaat gebeuren en heb je ander leuks ontvangen. Wil je je aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief? Meld je aan via het hokje in de sidebar.

2 Comments on Maart 2014 in Instagrams

 1. chucky1012
  31/03/2014 at 09:21 (10 months ago)

  Gefeliciteerd met de nieuwe samenwerkingen.
  Sterkte vandaag……

  Reply
 2. Marcella
  04/04/2014 at 18:25 (10 months ago)

  Mooie foto’s van NY! Op naar een fijne maand april!

  Reply

Leave a Reply