Een nieuw Fort Festijn!

On 20/03/2014 by Nathalie

Fortfestijn 13 april foto

Ontzettend leuk nieuws: op zondag 13 april ben ik weer aanwezig op (de lente editie) van Fort Festijn in Haarlem. Een gezellig klein festijn met een mix van leuke cadeautjes, inspiratie, food en workshops (van tijdschrift 101 Woonideeën!). Veel van de producten zijn zelfgemaakt en local. Ik sta er met andere creatieve bloggers als Zilverblauw, Bijzonder Plekje en Accessorize Your Home.

Iedereen is van harte welkom tussen 12.00 uur en 18.00 uur op Kinderhuissingel 2.

De locatie van het Fort Festijn is dit keer weer bij Seinwezen in Haarlem. Een gezellige plek, gelegen tussen sporen en antieke treinen in hartje Haarlem. Bij het Seinwezen zijn geen parkeerplaatsen, daarom adviseren we iedereen met de trein, de fiets of lopend te komen (parkeren kan eventueel bij het Stationsplein of Raaks). Het Seinwezen is op 8 minuten loopafstand van station Haarlem.

Wat je van mijn worldly treasury stand kunt verwachten? Een inspirerende stand met de collectie die je nu in de webshop vindt. Denk aan handgemaakte sieraden, stationery en wenskaarten. Zoals je weet loopt er momenteel een closing sale. Dezelfde, supervoordelige prijzen zullen worden gehanteerd tijdens Fort Festijn. En omdat mijn shop nu best leeg is zal ik speciaal voor dit event wat items maken… Hopelijk tot dan!

Zie voor meer info: www.fortfestijn.nl

One Response to “Een nieuw Fort Festijn!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • mapofjoy

    Map of Joy is een travel/lifestyleblog. Ontdek hier de leukste adresjes en must do’s voor jouw citytrip én natuur break. Van hippe hotspots tot stoere vulkaanwandelingen! Laat je inspireren door mijn persoonlijke tips.

    name
  • mapofjoy

    Booking.com
  • Follow Me on Pinterest