Home Europa stedentrips 3x strandtenten op Santorini

3x strandtenten op Santorini

door Nathalie
0 Reacties

Op het Griekse droomeiland Santorini heb je een overvloed aan goeie, leuke restaurantjes. Dit zijn mijn 3 favoriete strandtenten waar je met je voeten in het zand en zicht op zee de tijd vergeet. Alle drie gelegen in het zuiden van het eiland op Perivolos beach.

Goedkoop vliegen naar Santorini? Klik hier voor aanbiedingen van Transavia Nederland.

Theros Wave Bar

Gelegen aan Eros Beach vind je de Theros Wave Bar. Dit is stiekem mijn favoriete plekje op het eiland. Niet alleen vanwege de heerlijke sfeer en het goeie eten dat je bij Theros vindt, maar ook vanwege het geweldig mooie strand waar je op uitkijkt.

Je kunt hier lunchen, dineren, iets drinken of alleen een snack halen. In het overdekte gedeelte heb je meerdere plekken om te zitten of liggen en aan zee kun je plaatsnemen op een bedje. Wat wil je nog meer?

Theros Wave Bar, Santorini hot spot - Map of Joy
Theros Wave Bar, Santorini hot spot - Map of Joy

Sea Side by Notos

Qua styling en kaart mag dit best een hipster place genoemd worden. Er is een bar, een lounge, restaurant en natuurlijk een strandgedeelte waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Terwijl de chef culinaire hoogstandjes in de keuken maakt (de sushi is heerlijk!) kun je hier je ogen uitkijken.

Binnenzitten bij Sea Side by Notos is bepaald geen straf, want het interieur is prachtig, maar aan zee kun je ook plaatsnemen in een huisje of in een oude houten roeiboot, getransformeerd tot loungebed. Zo leuk!

Lees ook: Welk eiland in Griekenland moet je kiezen? [+ te doen tips]

Sea Side by Notos, Santorini hot spot - Map of Joy
Sea Side by Notos, Santorini hot spot - Map of Joy

Wet Stories

Een echt no nonsense adres waar surfers en hippies graag komen. Ik hou ervan! Op de kaart staan simpele gerechten, maar alles is even lekker. De styling is erg leuk gedaan en draagt bij aan het lekkere, lome strandgevoel. Denk aan banken met plofkussens en stoelen van drijfhout. Aan zee kun je plaatsnemen op een bedje of op grote zitzakken. Genieten bij Wet Stories!

Wet Stories, Santorini hot spot - Map of Joy
Wet Stories, Santorini hot spot - Map of Joy

Laat een reactie achter