Home Noorwegen 5x Koffietentjes in Stavanger

5x Koffietentjes in Stavanger

geschreven door Nathalie
0 Reacties

Toen ik in Stavanger op zoek ging naar hotspots werd mij al snel duidelijk dat de Noorse havenstad uitblinkt in koffietentjes. Stuk voor stuk leuke tentjes om even op te warmen en van een caffeine fix te genieten. Hier mijn favorieten voor een strakke espresso of lekkere latte.

Steam Kaffebar

Een van mijn favorieten en de locals denken er net zo over. De koffiebonen worden geroosterd in Oslo en vinden hier bij Steam Kaffebar hun weg naar jouw espressokopje. Ook de broodjes en zoetigheden zijn erg lekker.

steam-kaffebar-stavanger-map-of-joy

Ostehuset

Zo’n adresje waar je de tijd vergeet, doordat je er zo lekker zit in een Scandinavisch, modern interieur. Naast verrukkelijke koffie kun je bij Osthehuset allerlei vers lekkers eten, zoals salades en broodjes.

Hanekam

Eigenlijk een bar/café, maar voor koffie ook een hele fijne plek. De retromeubels geven Hanekam een huiskamerachtige vibe. Als de zon schijnt is het terras een aanrader.

Bøker og Børst

Een echt uniek plekje, doordat het een koffie hotspot en must go voor boekenfanaten in één is. Het interieur is heel kleurrijk en creatief bij Bøker og Børst en overal (zelfs op het toilet) vind je boeken.

stavanger-koffietentjes-ostehuset-map-of-joy

Coffeeberry Stavanger

Een fijne plek voor een pitstop tijdens je stedentrip Stavanger. Bij Coffeeberry Stavanger drink je lekkere koffie en kun je je tanden in iets zoets zetten. Het heeft een knusse huiskamersfeer en dat wordt versterkt als er live muziek wordt gespeeld.

Lees ook:
Eten en drinken in de fjordensteden Stavanger, Ålesund en Bergen
10x eten en drinken in Tromsø, Noorwegen
23x eten en drinken in Trondheim
Doen in Stavanger: Rødne Fjord Cruise
4x doen in Stavanger

Laat een reactie achter

©2024 Map of Joy – All Rights Reserved.