Home accommodaties 5x slapen aan zee in Nederland

5x slapen aan zee in Nederland

door Nathalie
2 comments

Eten met je voeten in het zand, kijken hoe de zon in de zee zakt en wakker worden door het geluid van ruisende golven. Slapen aan zee is een unieke ervaring! En het mooiste is; het kan gewoon in eigen land. In dit artikel deel ik 5 bijzondere plekken waar je aan zee kunt verblijven. Met z’n tweeën, je gezin en eventueel zelfs met je hond.

Met de hond aan zee slapen op de Waddeneilanden? Lees dit artikel van mijn andere website Woef Welkom.

Aan Zee Slapen

Op slechts 25 kilometer van Amsterdam kun je op één oor bij Aan Zee Slapen. Gelegen op het strand van Wijk aan Zee. Elk huisje is supermodern ingericht met een heerlijke beach vibe. Van een complete keuken en badkamer tot wifi. Leuk: je kunt ter plekke fietsen huren om de omgeving te verkennen. Huisdieren zijn toegestaan. Klik hier voor aanbiedingen om te overnachten bij Aan Zee Slapen.

Aan Zee Slapen, slaapstrandhuisje Nederland - Map of Joy
Aan Zee Slapen, slaapstrandhuisje Nederland - Map of Joy

Holiday Home Slapen op het Strand

Slapen op het strand van Castricum aan Zee is heerlijk bij Holiday Home Slapen op het Strand. Hier ga je een beetje back to basic. Je hebt wel een eigen keuken, maar een gedeelde badkamer en geen internet.

Kortom; hier pak je echt je rust. Volop genieten van zon, zee, strand. Klik hier voor aanbiedingen om te overnachten bij Holiday Home Slapen op het Strand.

Slapen op het Strand, slaapstrandhuisje Nederland - Map of Joy
Slapen op het Strand, slaapstrandhuisje Nederland - Map of Joy

Sea Lodges Bloemendaal

Een plekje die je nadat je het hebt ontdekt eigenlijk niet wilt delen. Wat is Sea Lodges Bloemendaal leuk! Niet alleen is je strandhuisje zeer smaakvol, modern en comfortabel ingericht het straalt één en al vakantiegevoel uit.

Je hebt een eigen keuken en een badkamer met douche. O ja, én een hangmat. Probeer die nog maar eens uit te komen, want hier wordt je helemaal zen. Klik hier voor aanbiedingen om te overnachten bij Sea Lodges Bloemendaal.

Sea Lodges Bloemendaal, slaapstrandhuisje Nederland - Map of Joy
Sea Lodges Bloemendaal, slaapstrandhuisje Nederland - Map of Joy

Roompot Beach Resort

Op het vakantiepark van Roompot in Kamperland in Zeeland kun je kiezen uit verschillende strandhuisjes. Er zit zelfs een moderne wigwam bij! Mijn favoriet is het Beach House voor 6 personen.

Een vrijstaand strandhuisje van alle gemakken voorzien (van eigen terras tot compleet ingerichte keuken en badkamer). Huisdieren zijn welkom. Klik hier voor aanbiedingen om te overnachten bij Roompot Beach Resort.

Lees ook: 13x overnachten in een huisje aan zee [en je hond mag mee!]

Roompot Beach Resort, slaapstrandhuisje Nederland - Map of Joy
Roompot Beach Resort, slaapstrandhuisje Nederland - Map of Joy

Punt-West Hotel & Beachresort

In Ouddorp is het genieten geblazen in een strandhuisje van Punt-West Hotel & Beachresort. Hier slaap je niet in een huisje, maar in een ware villa! Het straalt design uit van buiten en ook in het interieur zie je die luxe terug.

Hier ontbreekt het je aan niets. Geen zin om te koken in je eigen keuken, het restaurant is ook een aanrader. Klik hier voor aanbiedingen om te overnachten bij Punt-West Hotel & Beachresort.

Lees ook: 13x leuke accommodaties in Zeeland

Punt-West slaapstrandhuisje Nederland - Map of Joy
Punt-West slaapstrandhuisje Nederland - Map of Joy

De foto’s van de accommodaties in dit artikel zijn eigendom van Booking.com. De prijzen die vermeld staan bij de accommodaties zijn indicatieprijzen, het kan zijn dat je de accommodatie voor minder of meer kunt boeken. In dit artikel zijn affiliate links verwerkt.

2 comments

Marcella Molenaar 12/07/2017 - 18:48

Wat een onwijs fijne plekken Nathalie! Ik wil ik elk huisje wel slapen!

Reply
alexa 06/05/2018 - 10:52

ahhh heel erg leuk, moet ik heen!

Reply

Laat een reactie achter