Naar Ibiza? Neem een extra grote koffer mee of wees voorbereid op het verschepen van gekochte items. Op dit Spaanse eiland kun je namelijk geweldig woonshoppen. Hier mijn 5 favoriete woonwinkels verspreid over dit Spaanse eiland.

Sluiz

Niet alleen de naam verklapt dat dit een winkel is van Hollandse eigenaren, als je aan komt rijden word je begroet door grote plastic koeien in de wei voor de winkel. Sluiz is gigantisch groot! Hier vind je echt alles voor je interieur in allerlei stijlen. Je kijkt je ogen uit. Ook leuk: je kunt er lekker lunchen.

sluiz-woonwinkel-ibiza-map-of-joy

Natura

Te vinden in Ibiza stad. Natura is een ruime winkel met van alles en nog wat op het gebied van woonaccessoires. Hier vind je spullen waarvan je niet wist dat je ze wilde hebben. Van mooi keramiek tot kussens en kleden. Alles is heel basic en veelal gemaakt van natuurlijke materialen.

Natura, interior hot spot on Ibiza - Map of Joy

Oliver

Vlak bij Natura vind je Oliver; dé plek voor meubels en accessoires uit verre oorden. Terwijl je een rondje door de winkel loopt waan je je even op Bali of in India. Ook leuk om hier te struinen naar originele kleding en accessoires.

Oliver, interior hot spot on Ibiza - Map of Joy

Es Cucons

Te vinden in het dorpje Sante Gertrudis (sowieso een must go). Bij Es Cucons vind je vooral moois van Scandinavische merken, gemixt met het boho Ibiza gevoel. Naast veel woonartikelen hebben ze ook mooie items voor je garderobe. Bonus: het is ook een hotel!

Es Cucons, interior hot spot on Ibiza - Map of Joy

Tanis

Ik sprak eigenaresse Tatjana Berger-Sandhofer van Tanis en zij vertelde mij dat ze van overal ter wereld stoffen naar Ibiza haalt om ze zelf te bedrukken. Dat doet ze met de meest geweldige prints om er vervolgens onder andere kussenhoezen, gordijnen en zelfs stoelen van te maken. Daarnaast verkoopt ze accessoires en meubels, zoals houten krukken en tafels. Ik wilde álles meenemen!

Tanis, interior hot spot on Ibiza - Map of Joy

Goedkoop vliegen naar Ibiza?

Vanaf Amsterdam kun je met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Ibiza vliegen. Klik hier voor aanbiedingen van Fly Vueling, Transavia Nederland en easyJet.

Lees ook:
5x de mooiste wandelroutes op Canarisch eiland La Palma
6x bijzonderheden van Canarisch eiland La Palma
12x bijzondere en betaalbare accommodaties in Barcelona
9x leuke en goedkope accommodaties in Valencia

5x amazing interior shops on Ibiza, Spain - Map of Joy

2 thoughts on “5x woonshops op Ibiza”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *