Al eens aan Wroclaw gedacht als bestemming voor je volgende stedentrip? Deze Poolse stad biedt niet alleen fantastische cultuur, maar ook heel veel bijzondere plekjes waar je heerlijk en leuk kunt eten. Hier 8x food hotspots in Wroclaw waar je leuk, lekker en goedkoop kunt eten en drinken.

Leuke dingen doen in Wroclaw? Lees dit artikel over 5x doen in Wroclaw.

Op zoek naar accommodatie in Wroclaw? Klik hier voor aanbiedingen.

Food hotspot Charlotte in Wroclaw, Poland - Map of Joy

Charlotte

Alsof je een Franse boulangerie binnenloopt, maar dan ultramodern en met zoete, Poolse lekkernijen. Zowel binnen als buiten op het terras (op een mooie binnenplaats) is het fijn toeven bij Charlotte.

8x food hotspot Parish Pub in Wroclaw, Poland - Map of Joy

Parish Pub

Naast Charlotte loop je binnen bij Parish Pub. Hou je van design, ruwe muren en veel planten dan stelt deze hotspot je hart sowieso snel. Geopend vanaf 12 uur kun je hier terecht voor koffie of iets sterkers. Met terras.

8x food hotspot Warburger in Wroclaw, Poland - Map of Joy

Warburger

Iets buiten het centrum vind je Warburger. Zeker de moeite van het omlopen waard als je ervan houdt om je tanden in een goeie, ambachtelijke hamburger te zetten.
Benedykta Polaka 19

8x food hotspots in Wroclaw, Poland - Map of Joy

8x food hotspot Le Chef in Wroclaw, Poland - Map of Joy

Le Chef

Alleen al vanwege het gezellige, knusse straatje een must om even neer te strijken. Binnen zit je ook heerlijk aan de moderne bar of in één van de hoekjes met houten bankjes en plofkussens. Op het menu van tapasbar Le Chef staat allerlei lekkers, maar mijn favoriet is de tonijn steak en de salade met geitenkaas. Super!

Lees ook: 12x leuke accommodaties in Krakau.

8x food hotspot Burger Love in Wroclaw, Poland - Map of Joy

Burger Love

Naast Le Chef vind je Burger Love. Zoals de naam al verklapt ben je hier aan het juiste adres voor een sappige hamburger. Het is een klein tentje, maar het terras bied ook hele leuke zitplaatsen.

8x food hotspot Vega in Wroclaw, Poland - Map of Joy

Vega

De perfecte mix van allerlei vega en vegan hapjes, drankjes en een geweldig vintage interieur. Verspreid over twee verdiepingen heb je bij Vega verschillende plekken waar je lekker kunt zitten eten kletsen of je laptop opent.
Rynek 27a

8x food hotspot LAS in Wroclaw, Poland - Map of Joy

Las

Een soepbar, wat origineel! Op de menukaart van Las staan alleen maar soepjes met allerlei ingrediënten. Alles wordt dagvers gemaakt. Het interieur is hip met veel hout, planten en strakke grafische vormen. Las betekent bos en dat zie je onder andere in de prints op de muren terug.

8x food hotspot Butchery & Grill in Wroclaw, Poland - Map of Joy

Butchery & Grill

Voor de fans van vlees is Butchery & Grill de plek om te smullen. Van steaks tot burgers. Heeft de uitstraling van een oude, Amerikaanse diner. Deze stijl is ook doorgevoerd in het terras.

Je kunt vanaf Amsterdam vliegen naar Wroclaw met o.a. KLM. Klik hier voor aanbiedingen .

8x food hotspots in Wroclaw - Map of Joy

3 thoughts on “8x food hotspots in Wroclaw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *