Home Engeland 8x woonshoppen in Shoreditch, Londen

8x woonshoppen in Shoreditch, Londen

by Nathalie
0 Reacties

In East End Londen zijn de geweldige hotspots voor je interieur simpelweg niet op één hand te tellen. Hier mijn 8 favorieten in de wijk Shoreditch waar je verrassende items kunt kopen en wooninspiratie op doet.

Box Park

Een pop-up shopping mall in zeecontainers. In iedere container van Box Park zit een winkeltje, van beginnend talent tot gevestigde ontwerpers. Doordat het aanbod constant wisselt weet je nooit wat je hier kunt scoren, maar er zit altijd moois voor je interieur bij. Zie de site.

box-park-london-map-of-joy

The Milk Concept Boutique

LET OP: NU ALLEEN EEN SHOWROOM EN WEBSHOP
Een mix van internationale designers en aanstormend lokaal talent. Bij The Milk Concept Boutique krijgt het een podium. Hier vind je geen standaard dingen, maar items met een knipoog die net even anders dan anders zijn. Het is erg leuk om door de winkel te lopen en wooninspiratie op te doen. Zie de site.

 

Barber and Parlour

LET OP: GESLOTEN!
Een winkel naar mijn hart, want bij Barber and Parlour kun je vrijwel alles doen wat leuk is. Naast dat je er mooie, basic woonaccessoires kunt kopen kun je er ook koffie drinken, wat lekkers eten, boodschappen doen of een nieuw kapsel laten aanmeten. Een soort hippe speeltuin vol volwassenen en dat alles in een prachtig industrieel gebouw. Zie de site.

Barber & Parlour, Shoreditch, London - Map of Joy

SCP East

Denk aan een woonbeurs, maar dan in de vorm van een winkel. Bij SCP East ontdek je wat op het gebied van Engels design hip is. Je vindt hier producten van allerlei toonaangevende Engelse designers volgens de laatste trends. Fijn: de inpandige koffiehoek waar je ook een hapje kunt eten tijdens het shoppen. Zie de site.

Unto This Last

Als je houdt van ambachtelijke, gemaakte accessoires en meubels dan zit je hier bij Unto This Last gebakken. Troef: je mag een kijkje nemen in de werkplaats waar je de stoere houtbewerkers aan het werk ziet.

Unto This Last, Shoreditch, London - Map of Joy

Labour and Wait

De buitenkant van deze winkel is al een tijdje een hit op Instagram, maar ook de collectie is zeer mooi. Tijdloze en basic items die je als je ze ziet opeens per se moet hebben. Van een leuk notitieboekje tot servies en tuinpotten. Check ook de webshop van Labour and Wait even (als je salaris binnen is)… Zie de site.

Labour & Wait, Shoreditch, London - Map of Joy

Monologue London

LET OP: NU ALLEEN EEN SHOWROOM EN WEBSHOP
Net als ik een zwak voor Scandinavisch design? Bij Monoloque London vind je allerlei moois, van iets kleins tot iets groots in allerlei kleuren. Gelukkig hebben ze ook een website, zodat je thuis (alsnog) je slag kunt slaan. Zie de site.

Monoloque, Shoreditch, London - Map of Joy
8x woonwinkelen in Shoreditch, Londen - Map of Joy

House of Hackney

Britser dan Brits. House of Hackney is het creatieve kindje van twee jonge ontwerpers. Ze passen onder andere oude Engelse bloemendessins op een nieuwe manier toe. Niets truttigs aan! Het is een bloemenzee dat wel, maar dan modern en gewaagd. Dit moet je zien! Zie de site.

Meer hotspots in Londen. Lees hier alle artikelen over Engeland.

Laat een reactie achter