amsterdam-light-festival-worldly-treasury2

Afgelopen vrijdag ben ik eindelijk naar het jaarlijkse Amsterdam Light Festival geweest. Het festival toont verschillende lichtsculpturen, projecties en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars door de stad.

amsterdam-light-festival-worldly-treasury

Je kunt een wandeling maken en zodoende alles bekijken, maar ik stapte op een boot voor de ‘Water Colors’ tour. Zo kon ik alle kunstwerken langs de Amsterdamse grachten en de Amstel bewonderen. Ik vond het heel gaaf. Vooral in het donker is alles bijzonder mooi te zien, kijk maar naar de Instagrams die ik maakte. Deze boottocht is nog t/m zondag 19 januari te doen.

5 thoughts on “Amsterdam Light Festival”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *