Home Amerika Besneeuwd Central Park, New York

Besneeuwd Central Park, New York

door Nathalie
7 comments

New York in de winter? Ik bezocht de stad twee keer in de winter en vond het fantastisch. Het is minder druk en je hebt kans op sneeuw, wat een plek als Central Park extra magisch maakt! Kijk maar mee.

Efteling in New York

Wie mij tijdens mijn verblijf in New York op social media volgde weet al hoe blij ik was dat ik Central Park deze keer bedekt met sneeuw heb gezien. Ik ben -net als vele anderen- echt dol op Central Park. Ik ken maar één plek die net zó leuk is: het sprookjesbos van de Efteling. Ja, echt waar. Dit is de enige treffende vergelijking die ik kan bedenken. Als je er niet bent geweest denk je misschien ‘het is toch gewoon een stadspark in Manhattan?’. Ja, eigenlijk wel, maar de sfeer die er hangt is zó ontzettend fijn en bovendien is het simpelweg een lust voor het oog.

central-park-new-york-snow-worldly-treasury6
central-park-new-york-snow-worldly-treasury2

Winter wonderland

Ondanks dat het al lente is en je misschien niet meer moet denken aan sneeuw deel ik vandaag mijn favoriete Central Park foto’s mét witte deken. Het zijn er niet zoveel als ik had willen maken. Het was die dag zo vreselijk koud dat mijn vingers door mijn leren handschoenen heen bevroren. Maar ik heb er intens van genoten en word weer helemaal blij als ik naar de beelden kijk.

central-park-new-york-snow-worldly-treasury5
central-park-new-york-snow-worldly-treasury3
central-park-new-york-snow-worldly-treasury4
central-park-new-york-snow-worldly-treasury

Lees hier alle verhalen over Amerika.

7 comments

Karlijn 01/04/2014 - 07:41

Prachtig! Ik kan ‘sneeuw’ foto’s nog wel hebben hoor, zolang het geen juli is ;) Ik ben nog nooit in de Efteling geweest (schande ;) ) dus ik kan het daar niet mee vergelijken maar het ziet er prachtig sfeervol uit!

Reply
Nathalie 01/04/2014 - 08:39

Daar doe je jezelf mee te kort hoor. Hoppa naar de Efteling ;-)

Reply
Mandy 01/04/2014 - 12:15

Het ziet er romantisch uit, maar ik ben nu toch wel blij dat het warmer is.

Reply
Eva 03/04/2014 - 08:27

Wauw! Central Park is echt prachtig! Ik zou zo graag een keertje naar NY willen. Sinds ik Gossip Girl heb gezien moet ik er gewoon een keer heen :D

Reply
Sarah 03/04/2014 - 21:45

Prachtig met dat sneeuw! Maakt het allemaal zo feeëriek!

Reply
Marcella 04/04/2014 - 18:28

Heel moooooi! Toen wij er vier jaar geleden waren was die schaatsbaan er nog, maar met slecht zacht ijs. Dit was vast heerlijk schaatsen bij de indrukwekkende skyline van NY.

Reply
Michelle - Travel lifestyle.nl 05/04/2014 - 09:52

Ooh wow dat lijkt me zo bijzonder; NYC in de sneeuw! Ik ben er ook een keertje in de winter geweest, maar toen was het alleen maar koud haha. Prachtige plaatjes!

Reply

Laat een reactie achter