Home Geen categorie Bespaar geld met een betaalbare autoverzekering

Bespaar geld met een betaalbare autoverzekering

geschreven door Nathalie
0 Reacties

Gek op roadtrippen? Misschien kun je erop besparen door naar je huidige verzekeringen te kijken en over te stappen op een goedkope autoverzekering, bijvoorbeeld omdat je onlangs je eerste elektrische auto hebt aangeschaft. Hoe je het beste op zoek kunt gaan naar een betaalbare verzekering voor je auto lees je hier.

Start altijd met het vergelijken van verschillende soorten verzekeraars

Wil je eigenlijk je auto direct verzekeren? Dan is het een erg logische stap om te starten met het vergelijken van verschillende soorten verzekeraars. Waarom dit een slimme keuze is? Je krijgt op deze manier meteen een goed beeld van het aanbod dat er is en je weet ook meteen wat voor soort premie je per verzekeraar moet betalen. En dat maakt het uitzoeken van de beste deal voor je eigen verzekering ook weer vele malen makkelijker.

De mooiste plekken van Noord-Sicilië [roadtrip route] - Map of Joy

Weet je op dit moment al precies wat voor soort verzekering je nodig gaat hebben? 

Om er zeker van te zijn dat je de beste verzekering voor je (elektrische) auto uitzoekt is het natuurlijk belangrijk om voor jezelf te bepalen wat voor soort verzekering je nog hebt. Grofweg heb je de keuze uit een WA, WA+ Beperkt Casco of All Risk verzekering. Verdiep je dus altijd goed in deze vier varianten en check waar je zoal voor verzekerd bent. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan op het moment dat te maken krijgt met mogelijke schade. En dat is natuurlijk het belangrijkste van alles.

Tip! Ieder jaar je verzekering onder de loep nemen kan in de kosten schelen

En begint het einde van het jaar langzaam maar zeker te naderen? Op het moment dat je al een verzekering af hebt gesloten is het een goed idee om deze een keer goed onder de loep te nemen. Wie weet dat een andere verzekeraar een betere premie heeft. Zo hou je meer geld over voor die ene te gekke roadtrip die je wilt maken. Wat dacht je van een roadtrip over de Romantische Strasse in Duitsland, de mooiste bezienswaardigheden in Skåne aan de kust of met de auto naar Engeland reizen?

Disclaimer: af en toe maak ik gebruik van affiliate links of gesponsorde links/artikelen. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk om Map of Joy te laten groeien en jou van reisinspiratie te kunnen blijven voorzien.

Laat een reactie achter

©2024 Map of Joy – All Rights Reserved.