Omringd door natuur, wakker worden door fluitende vogels en wacht even, loopt daar nu een hertje? De Veluwe is een uniek landschap waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, wilde dieren kunt spotten of gewoon lekker niets kunt doen in alle stilte. In dit artikel 9x bijzonder overnachten op de Veluwe. In een knus boshuisje of een stoere glamping tent. Even helemaal weg in eigen land.

Meer bijzondere plekken in Nederland verkennen? Klik hier.

Sfeervol chalet

Liefde op het eerste gezicht. Eigenaresse Annelies laat hier duidelijk haar passie voor Scandinavisch wonen zien. Prachtig! Het chalet is 60 m2 en heeft 3 slaapkamers. Je kunt er met zes personen overnachten. Het is gelegen in Putten, omringd door eindeloze bossen. Alsof je in Zweden bent. Vanaf € 170.- voor 2 nachten. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

9x bijzonder overnachten op de Veluwe - Map of Joy

Boshuis Krekeltje

De uitstraling van het huisje, de leuke naam en de plek. Hier overnacht je in het Veluwe bos in Putten en ben je één met de groene omgeving. Boshuis Krekeltje is 50 m2 groot en biedt plek aan vier personen. De inrichting is simpel, maar enorm sfeervol met bijzondere details, zoals een tafel van een boom en geweien aan de wanden. Vanaf € 185,-. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

9x bijzonder overnachten op de Veluwe - Map of Joy

Luxe Tiny House

Wat de naam zegt kun je verwachten. Dit tiny house van slechts 25 m² in Stroe maakt direct indruk. Klein, maar heel fijn. Je kunt er met vier personen verblijven. Het is van alle moderne comfort voorzien. Het Kootwijkerzand, een natuurgebied met indrukwekkende zandverstuivingen, ligt vlak bij. Vanaf € 125,- voor 2 nachten. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Lees ook: Doen op de Waddeneilanden in het donker

9x bijzonder overnachten op de Veluwe - Map of Joy

Landgoed Dennenholt

Een landgoed met twee knusse vakantiehuisjes in Vierhouten; het hart van de Veluwe. Beide beschikken over een terras en barbecuefaciliteiten. Nog meer fijne extra’s: een keuken met vaatwasser, een grote tuin en er worden handdoeken en beddengoed verstrekt. Het ene vakantiehuisje is geschikt voor twee personen en de andere voor vijf. Vanaf € 270,- voor 2 nachten. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

9x bijzonder overnachten op de Veluwe - Map of Joy

Veluwe Bush Camp

Kamperen, oftewel glamperen op de Veluwe, in een geweldige tent in Ermelo! Het Veluwe Bush Camp biedt plek aan zes personen en heeft zelfs een eigen badkamer en een keukentje. Heerlijk luxe en toch heel natuurlijk in de buitenlucht verblijven dus. Ook fijn: er is een buitenzwembad. Vanaf € 150,- voor 2 nachten. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

9x bijzonder overnachten op de Veluwe - Map of Joy

‘t Bakkersboschje nummer 9

Tussen de bomen is het goed toeven bij het ‘t Bakkersboschje nummer 9 in Putten. Dit chalet heeft twee slaapkamers en ook een keuken en badkamer. Gooi de openslaande deuren open en je verblijft voor je gevoel echt in het bos. Vanaf € 270,- voor 2 nachten. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

9x bijzonder overnachten op de Veluwe - Map of Joy

Trekkershut

Een ‘familiekamer’ in een gezellig trekkershutje van hout. Het is 25 m2 en toch kun je er met zes personen verblijven. Er is comfort zoals fijne bedden, een verwarming en een keukentje, met koelkast, maar de badkamer moet je delen. Een beetje back to basic dus, maar wel op een hele toffe manier. Vanaf € 320,- voor 4 nachten. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

9x bijzonder overnachten op de Veluwe - Map of Joy

Buitenplaats Beekhuizen

Een kleine ‘studio’ van hout middenin het bos. Basic, stoer en super romantisch overnachten op de Veluwe. Bij Buitenplaats Beekhuizen is het lastig om weer te vertrekken, zó leuk is het. Op slechts 12 m² heb je ook nog eens een kitchenette en een badkamer. Vanaf € 125,- per nacht. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

Jachthaven Nieuwboer

Niet direct op de Veluwe, maar in het nabijgelegen Bunschoten vind je de bijzondere overnachtingsplek Jachthaven Nieuwboer. Je slaapt in een luxe glamping tent van 35 m², geschikt voor zes personen. De tent is naast fijne bedden voorzien van een keukentje, douche, toilet en een barbecue. Je hebt prachtig uitzicht op het meer Nijkerkernauw. Vanaf € 240,- voor 2 nachten. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

9x bijzonder overnachten op de Veluwe - Map of Joy

Met de hond overnachten op de Veluwe? Klik hier voor 15x overnachten met de hond op de Veluwe.

9x bijzonder overnachten op de Veluwe - Map of Joy

De foto’s van de accommodaties in dit artikel zijn eigendom van Booking.com. De prijzen die vermeld staan bij de accommodaties zijn indicatieprijzen, het kan zijn dat je de accommodatie voor minder of meer kunt boeken. In dit artikel zijn affiliate links verwerkt. Dit betekent dat Map of Joy een kleine commissie krijgt als je een boeking maakt. Zo help je Map of Joy nog meer bestemmingen voor jou te ontdekken. Dit kost jou natuurlijk niets extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *