Home Amsterdam Charlie + Mary & The Proud Otter (nu Verse)

Charlie + Mary & The Proud Otter (nu Verse)

by Nathalie

charlie-mary-the-proud-otter-amsterdam-worldly-treasury

LET OP: heet nu Verse.

Charlie + Mary en The Proud Otter vormen samen één adres in De Pijp waar je niet omheen kunt. Wat een fijne hotspot! Niet zomaar een conceptstore/lunchadres: alle producten zijn fairtrade geproduceerd. Charlie + Mary is de winkel, gerund door Marieke en Charlotte. Twee modeliefhebbers die constant op zoek zijn naar opkomende labels op het gebied van eco fashion. Na hun stage in Sydney wisten ze het zeker: ze wilden een lifestyle winkel openen met groene artikelen, waar je ook een lekkere late kunt drinken.

charlie-mary-the-proud-otter-amsterdam-worldly-treasury1

En dat kan achterin de winkel (en ‘s zomers ook op een klein terrasje) bij The Proud Otter. Bij dit kleine cafeetje kun je terecht voor biologisch eten, zoals lekkere broodjes en ambachtelijk ijs en koffie van Stadsbranderij Noord.

charlie-mary-the-proud-otter-amsterdam-worldly-treasury3

4 comments

Dit vind je misschien ook leuk

4 comments

Mandy 07/03/2014 - 14:33

Ziet er leuk uit!

Reply
Marlissa 08/03/2014 - 08:39

Leuk! Jammer dat ik zo weinig in Amsterdam kom, want daar zijn zoveel leuke spots.

Reply
My Amsterdam guide [Dutch & English] - worldly treasury 14/03/2014 - 11:44

[…] Charlie & Mary + The Proud Otter, Gerard Doustraat 84 Niet zomaar een conceptstore/lunchadres: alle producten zijn fairtrade geproduceerd. Charlie & Mary is een conceptstore en The Proud Otter is de plek voor een goeie koffie en een broodje. A fairtrade concept store and a great place for a healthy lunch break. […]

Reply
Anneke 27/03/2014 - 14:50

Ziet er leuk uit! Deze gaat op mijn hier-moet-ik-ooit-nog-heen-in-Amsterdam-lijstje (staan nog zo’n 160 dingen op haha aha, gelukkig woon ik hier)

Reply

Laat een reactie achter