Home Amerika Doen in New York: bezoek de Chelsea Market

Doen in New York: bezoek de Chelsea Market

by Nathalie
5 comments

In de oude Oreo koekjesfabriek in hartje Manhattan, in de wijk Chelsea, vind je de Chelsea Market. Hier kun je eten en winkelen in een heel bijzondere omgeving. Een gigantische, oude, industriële hal met allemaal leuke hoekjes. Heel hip Manhattan loopt hier rond.

Ik was er op een zaterdag en toen was er ook een editie van Artists & Fleas (een markt met unieke, handgemaakte producten). Enorm druk, maar wel heel gezellig en een fijn publiek. Je kijkt vooral je ogen uit bij de Lobster Place, waar iedereen ter plekke een kreeft aanwijst, laat bereiden en opeet (mij niet gezien). Mijn tip: koop iets lekkers bij één van de vele food stands en loop buiten de trap op naar The High Line. Daar kun je heerlijk mensen kijken in het zonnetje.

chelsea-market-hotspot-new-york-worldly-treasury3

Zie de site voor meer info.

5 comments

Marlissa 08/07/2014 - 10:15

Een van mijn favoriete plekjes in New York!

Reply
Michelle | Travel lifestyle.nl 08/07/2014 - 19:46

Oooh ik wil! Hier ben ik nog nooit geweest en de high line bestond toen nog niet eens geloof ik. Hoog tijd dat ik weer eens terug ga ;-_

Reply
Evey | Style Spy 08/07/2014 - 21:22

Jaa dit is zo’n leuke spot <3

Reply
Peggy - Peggy's Pastime 09/07/2014 - 06:05

Oh, Chelsea Market, super gewoon ! Dat was één van de dingen waar ik ongelooflijk van heb genoten in NY, zoooo gezellig :-) ! Wanneer we teruggaan staat deze zeker op het programma.

Reply
Ineke van dijk 09/07/2014 - 20:42

Bedankt voor de tip. Ga er beslist de volgende keer naar toe. De high line staat al op mijn lijstje.

Reply

Laat een reactie achter