Alle content is uniek, door mijzelf geproduceerd tenzij anders vermeld. Hotspots die ik noem, reizen die ik maak, producten waar ik over schrijf en dergelijke heb ik vrijwel altijd zelf betaald en/of vind ik gewoon leuk om te delen. Als ik bijvoorbeeld een hotel tip wil dat niet zeggen dat ik daar gratis heb overnacht en erover moet schrijven. Sommige reizen zijn (deels) betaald, maar ik bepaal altijd zelf welke content ik plaats. Map of Joy is volledig onafhankelijk.

Af en toe is er sprake van een advertorial. Als dat het geval is, vermeld ik dat bij het artikel. Ik maak gebruik van affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding krijg op het moment dat jij een boeking of aankoop doet via die link. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Daarnaast worden er advertenties getoond. Map of Joy is een exclusieve partner van mediabureau Mediavine Travel. Sponsoring, advertenties, advertorials en affiliate links zijn nodig om te kunnen investeren in Map of Joy. Het levert content op waar ik jou mee kan inspireren, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat de site in de lucht blijft (onderhoud en hosting). Ik werk alleen samen met merken/bedrijven die ik bij Map of Joy vind passen en geef altijd mijn eerlijke mening.

De artikelen worden met veel zorg samengesteld, maar het kan het gebeuren dat informatie verouderd of onjuist is. Map of Joy kan hiervoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld en aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je iets wat niet (meer) klopt? Ik stel het erg op prijs als je dat doorgeeft door een reactie onder het artikel achter te laten of te mailen naar info [at] mapofjoy.nl.

De teksten, foto’s en video’s op deze website zijn door Map of Joy gecreëerd en eigendom van Map of Joy, tenzij anders vermeld. Niets op deze website mag zonder toestemming worden gekopieerd. Voor het aanschaffen van foto’s of het leveren van teksten kun je contact opnemen via info [at] mapofjoy.nl.

Copyright © 2011-2018 Map of Joy. All Rights Reserved.