Home Disclaimer

Disclaimer

geschreven door Nathalie

Hotspots die worden genoemd, reizen die zijn maakt, producten waarover wordt geschreven en dergelijke zijn vrijwel altijd zelf betaald en/of vinden we gewoon leuk om te delen. Als we bijvoorbeeld een hotel tippen wil dat niet zeggen dat we daar gratis hebben overnacht en erover moeten schrijven. Sommige reizen zijn (deels) betaald, maar uiteindelijk bepalen wij altijd zelf welke content wordt geplaatst. Map of Joy is volledig onafhankelijk.

Af en toe is er sprake van een advertorial. Als dat het geval is, wordt dat vermeld bij het artikel. Er wordt gebruikgemaakt van affiliate links. Dat betekent dat Map of Joy een kleine vergoeding krijg op het moment dat jij een boeking of aankoop doet via die link. Daar zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Daarnaast worden er advertenties getoond. Map of Joy is een exclusieve partner van mediabureau Mediavine Travel. Sponsoring, advertenties, advertorials en affiliate links zijn nodig om te kunnen investeren in Map of Joy. Het levert content op waar Map of Joy jou mee kan inspireren, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat de site in de lucht blijft (onderhoud en hosting). We werken alleen samen met merken/bedrijven die echt bij Map of Joy passen en geven altijd onze eerlijke mening.

De artikelen worden met veel zorg samengesteld, maar het kan het gebeuren dat informatie verouderd of onjuist is. Map of Joy kan hiervoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld en aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je iets wat niet (meer) klopt? We stellen het erg op prijs als je dat doorgeeft door een reactie onder het artikel achter te laten of te mailen naar info [at] mapofjoy.nl.

De teksten, foto’s en video’s op deze website zijn door Map of Joy gecreëerd en eigendom van Map of Joy, tenzij anders vermeld. Niets op deze website mag zonder toestemming worden gekopieerd. Voor het aanschaffen van foto’s of het leveren van teksten kun je contact opnemen via info [at] mapofjoy.nl.

Copyright © 2011-2023 Map of Joy. All Rights Reserved.

©2024 Map of Joy – All Rights Reserved.