Alle content is uniek, door mijzelf geproduceerd tenzij anders vermeld. Hotspots die ik noem, reizen die ik maak, producten waar ik over schrijf en dergelijke heb ik vrijwel altijd zelf betaald en/of vind ik gewoon leuk om te delen. Als ik bijvoorbeeld een restaurant tip wil dat niet zeggen dat ik daar gratis heb gegeten en erover moet schrijven, ik deel puur mijn passie voor leuke adresjes.

Af en toe is er sprake van sponsoring of een advertorial. Als dat het geval is, vermeld ik dat bij het artikel. Ook is er af en toe sprake van affiliate links. Ik werk alleen samen met merken/bedrijven die ik bij Map of Joy vind passen en geef altijd mijn eerlijke mening. Sponsoring, advertorials en affiliate links zijn nodig om te kunnen investeren in Map of Joy. Het levert content op waar ik jou mee kan inspireren, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat de site in de lucht blijft (onderhoud en hosting).

Wil je beeldmateriaal van mij gebruiken? Dat mag, graag zelfs! Maar alleen als je linkt naar mijn website en erbij zet dat www.mapofjoy.nl de bron is. Link with love. Neem voor het overnemen van teksten ajb contact met mij op.

Aan de inhoud van mapofjoy.nl kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van mapofjoy.nl. Copyright © 2011-2018 Map of Joy. All Rights Reserved.