Fiets & The City reisgidsen

boek-fiets-and-the-city-barcelona-kosmos-worldly-treasury

Verken jij wel eens een stad per fiets? Kosmos Uitgevers heeft onlangs zes reisgidsen onder de titel Fiets & The City uitgegeven. Verkrijgbaar over Amsterdam, Antwerpen & Gent, Londen, Parijs, Berlijn en Barcelona. Deze compacte gidsjes tonen aan dat je per fiets echt overal kunt komen en goed de sfeer van de stad kunt proeven.

Ze beschrijven de plekken waar de inwoners van de stad zelf graag komen. Weg van het toeristische centrum, naar leuke terrasjes, fijne plekjes en heerlijke winkels. In de gids staan verschillende routes met afstappunten. Alles is makkelijk te vinden dankzij de handige en enorm mooi vormgeven plattegronden en het complete adresoverzicht. De combinatie van bijzondere illustraties en insider adresjes maken van deze reisboekjes een feestje (ook als je thuis op de bank zit).

8 Reacties

 1. Dit is leuk! Een aanrader voor als je één van deze steden wil bezoeken.
  Bedankt voor de tip!!

 2. Superleuk! Ik kende ze nog niet, maar dit lijkt me echt tof. Überhaupt om gewoon eens fietsend door een nieuwe stad te gaan 🙂

 3. Het is zo leuk om een stad te verkennen per fiets. Tof dat er nu ook boekjes over zijn. Je ziet zoveel meer per fiets en het is zo lekker makkelijk. In Bangkok heb ik ook gefietst én als je het daar hebt overleefd ben je nergens meer bang voor 😉

  1. Nathalie says: Beantwoorden

   Jaaa Bangkok. Lekker druk! 😉

 4. Super leuk!

 5. Dat is mooi en heel handig!
  Ik kende dit helemaal niet.
  Het is er nu wel de tijd voor om zoiets te gaan kopen 😉

 6. Interessant. Fietsend door een stad, kom je meer dingen tegen dan met de auto of metro. Het leuke is dat ik sneller geneigd ben om van de fiets af te stappen en iets nieuws te ontdekken. Leuke tip.

 7. Ik heb het gidsje van Parijs, maar ben er vorig weekend helaas niet meer gaan fietsen. M’n moeder vond het toch wat eng in het drukke verkeer. Maar leuke gidsjes, heel inspirerend!

Geef een reactie