Home lifestyle Gratis reisposter downloaden “Good vibes happen on the tides”

Gratis reisposter downloaden “Good vibes happen on the tides”

door Nathalie
0 Reacties

Het vakantiegevoel thuis ervaren met één blik op een poster. In herinnering terug naar een mooie reis of gewoon voor je gevoel reizen vanuit je luie stoel. Download deze exclusieve Map of Joy reisposter helemaal gratis en haal instant woon- en vakantieplezier in huis.

Lees ook: Woontrend: wereldbollen en wereldkaarten [dit zijn de leukste]

Uniek en gratis

Deze Map of Joy poster met de naam “Good vibes happen on the tides” is door mijzelf ontworpen. Je vindt hem dus nergens anders! Hij neemt je mee naar de zee. Een plek waar heel veel reisfanaten een bijzondere band mee hebben. Voeten in het zand, drankje in de hand, de zon in de zee zien zakken met het geluid van de golven op de achtergrond…

Je kunt de poster hier gratis downloaden. Het is een PDF-bestand die je op je pc of laptop kunt zetten. Vervolgens mag je ermee doen wat jij wilt. Print de poster zelf uit in een formaat naar keuze en geef hem een ereplaats in huis of een andere plek.

Lees ook: Balinese woonstijl: met deze 25 artikelen haal je Bali in huis

Gratis reisposter downloaden “Good vibes happen on the tides”

Aan de wand of in je journal?

Hang hem aan de wand en creëer een vakantiegalerij. Met of zonder fotolijst. Prik hem op een prikbord. Of ga je aan de slag met masking tape? Doe je aan bullet journaling? Dan kun je de posters bijvoorbeeld op A6 formaat afdrukken en in je journal plakken. Je kunt de poster zelfs als inpakpapier gebruiken om een reisfanaat mee te verrassen. Leef je uit!

Delen op Instagram?

Een klein cadeautje van mij voor jou! Ik zou het heel leuk vinden als je een foto op Instagram deelt van de poster in jouw interieur. Tag @map_of_joy en gebruik de hashtag #mappingjoy dan kan ik hem makkelijk terugvinden. Ik zal elke foto in een Insta story delen! Veel plezier ermee en hou de site in de gaten voor meer freebies.

Gratis reisposter downloaden “Good vibes happen on the tides”

Laat een reactie achter