Home lifestyle Handige handschoenen voor fotograferen in de winter op reis

Handige handschoenen voor fotograferen in de winter op reis

by Nathalie
0 Reacties

Ga jij in de winter op reis en maak je graag foto’s met je smartphone of een andere camera (met touchscreen)? Met gewone handschoenen is dat bijna geen doen, want die moet je telkens aan en uit trekken. Ik testte de Gore-Tex Infinium closefit tricot handschoenen van The North Face en heb ontdekt dat ze perfect zijn om mee te fotograferen in de winter op reis.

Lees ook: 50x leuke en handige cadeaus voor reisliefhebbers

Fotografie handschoenen met Gore-Tex

Al direct bij het aantrekken merk je dat de Gore-Tex Infinium closefit tricot handschoenen van The North Face lekker dun zijn, maar toch direct je handen verwarmen. Daarnaast zijn de ademend, maar doordat ze winddicht zijn blijven je handen warm. Kortom; ideaal om te gebruiken als je reist door winterse bestemmingen, zoals IJsland, Noorwegen of Zuid-Tirol. Maar ook als je op stedentrip gaat.

Handige Handschoenen voor fotograferen in de winter op reis - Map of Joy

Maar het grootste pluspunt vind ik dat ze veel grip hebben én dat je ze aan kunt houden als je gaat fotograferen. Je kunt er ook elk touchscreen mee bedienen. Hoe dit kan? Deze handschoenen bootsen de natuurlijke vorm van de hand na, dankzij een unieke 3D-technologie. De nauwsluitende handschoenen met deze constructie, waarvoor patent is aangevraagd, bevatten maar liefst 35% minder materiaal en 30% minder naden. Hierdoor hoef je ze niet uit te trekken als je je tastvermogen nodig hebt.

Lees ook: 5x fotografietips voor je smartphone op reis.

En doordat ze zo dun zijn kun je makkelijk een paar nog dikkere handschoenen er overheen aandoen. Als je dan gaat fotograferen hoef je alleen dat paar handschoenen uit te trekken. Er zit ook een klipje aan de zijkant, waarmee je de handschoenen aan elkaar kunt klikken. Zo raak je ze minder snel kwijt. Het enige minpunt is het feit dat ze niet waterdicht zijn. Als het regent of sneeuwt is dat dus wel iets om rekening mee te houden.

Wil jij een paar bestellen? Ik adviseer je een maat kleiner te nemen dan je gewend bent. Ik draag een paar S, maar ze vallen behoorlijk ruim. Je kunt de Gore-Tex Infinium closefit tricot handschoenen van The North Face natuurlijk bij The North Face kopen, maar ook bij Bever bestellen.

Lees ook: 3x handige schoenen voor op reis.

Handige Handschoenen voor fotograferen in de winter op reis - Map of Joy

Laat een reactie achter