Foto’s voor een nieuwe brochure? Een inspirerend reisverhaal op je website? Het opzetten en/of beheren van jouw Pinterestkanaal? Ik vind het enorm leuk samen te werken met bedrijven, merken en bloggers.

Mijn werkervaring
Ik ben naast travelblogger ook werkzaam als freelance reisjournalist, redacteur, fotograaf, social media manager en destination marketeer onder de bedrijfsnaam totaalbeeld. Naast dat ik de trotse eigenaar ben van Map of Joy, schrijf en fotografeer ik voor verschillende media. Zo zijn er verschillende artikelen over reizen, bijzondere adresjes en stedentrips verschenen in titels als vtwonen, Delicious en Flair. Daarnaast heb ik voor een aantal boeken, zoals “Kidsproof, Weekendje weg”, “Kidsproof, Dagje uit” en “Hallo! New York” de samenstelling, tekst en fotografie verzorgd.

Achtergrondinformatie
Sinds het afronden van de studie Communicatie (afstudeerrichting Tekstschrijven, 2002) heb ik een aantal jaren hard gewerkt aan het opbouwen van een uitgebreid CV in dienstverband bij verschillende uitgevers, tv-productiemaatschappijen en communicatiebureaus. In 2006 heb ik tevens een opleiding aan de Fotovakschool afgerond. Daarnaast heb ik de cursussen Korte verhalen en romans schrijven (NTI), Creatief schrijven (Sanoma Media) en De ideale mix tussen tekst en beeld (Sanoma Media) gevolgd. Sinds 2007 werk ik zelfstandig.

Wat ik voor jou kan betekenen?
Naast het promoten van een merk of een bestemming op Map of Joy kun je mij inhuren voor verschillende disciplines. Denk aan het maken van foto’s voor een brochure of een website, het afnemen en uitwerken van interviews, teksten voor je website, meedenken over en het uitvoeren van social media campagnes. Meer weten? Zie www.totaalbeeld.com, stuur gerust een mail naar info [at] totaalbeeld.com of info [at] mapofjoy.nl