Home accommodaties Getest: Ibis Styles hotel in Glasgow

Getest: Ibis Styles hotel in Glasgow

by Nathalie
0 Reacties

Slapen voor weinig op een plek waar je toch het gevoel hebt dat je luxe verblijft. Bij het Ibis Styles Glasgow Centre George Square hotel (ja, een hele mond vol) ervaar je dat. Het hotel is niet alleen gloednieuw (net een maand open), maar ligt ook nog eens in hartje stad op loopafstand van openbaar vervoer, de grote winkelstraten en fijne restaurantjes.

Ibis Styles, Glasgow - Map of Joy

Ibis mag dan wel een grote keten zijn, ze weten elk hotel een eigen gezicht te geven. Het leuke aan dit hotel vind ik de elementen in het interieur waar Glasgow in naar voren komt. Zo zijn de verschillend ingerichte hotelkamers voorzien van een groot schilderij boven het bed. In mijn geval met het standbeeld van King George dat je terugvindt op George Square.

Ibis Styles, Glasgow - Map of Joy

Aangezien Glasgow een industriestad is zie je er veel hijskranen en dus speelt de hijskraan in dit hotel een grote rol. Hoe gaaf is het dat de tv op de kamer suggestief wordt getild door een hijskraan aan de wand? Zelfs in de badkamer had de hijskraan een ereplaats verwerkt in het spiegelglas.

Ibis Styles, Glasgow - Map of Joy

De kamer is verder van alle gemakken voorzien. Het bed ligt heerlijk, er is een kast voor je kleding, er staat een waterkoker voor een vers kopje thee en dergelijke. Ik sliep op de achtste (hoogste) verdieping en had een waanzinnig uitzicht over de stad. Het ontbijt waar je ‘s morgens van kunt smullen is niet heel uitgebreid, maar wel heerlijk vers. Denk aan een croissant, fruit en yogurt. Ook de ontbijtzaal/lobby/bar heeft een stoer industrieel tintje met stoelen en banken waar je fijn kunt zitten. Wifi is overal in het hotel gratis en van goeie kwaliteit, dus je favoriete serie kijken of even werken op je laptop kan perfect.

Ibis Styles, Glasgow - Map of Joy

Disclaimer: Ik verbleef hier op uitnodiging van Ibis, maar dit artikel bevat zoals altijd mijn eerlijke mening.

Laat een reactie achter