Home Europa stedentrips Reisverslag stedentrip Parijs

Reisverslag stedentrip Parijs

door Nathalie
2 comments

Als het weer grauw en grijs is, de wind waterkoud aanvoelt en de stad toch je hart weet te verwarmen weet je dat het goed is. Ik was vorige week eindelijk weer in Parijs (februari 2015). Een kleine drie dagen slenteren en kijken. Wat ik zag en deed zie je in dit reisverslag.

instadiary-parijs-map-of-joy

Hotspots testen, maar me vooral weer vergapen aan al het moois. Want hoe vaak je de Notre-Dame, de Eiffeltoren, het Louvre etc ook ziet het verveelt niet. Als je mij op Instagram volgt heb je al veel van weet ik deed en zag voorbij zien komen. Hierbij een kort verslag in Instagrams.

Foto hierboven:
1. Het Louvre. 2. winkel in de tuin van Palais Royal. De verbouwing van Palais Royal is bijna klaar en het is echt geweldig mooi geworden. 3. De pizzeria van het Mama Shelter Hotel waar ik 1 nacht sliep (er komt nog een verslag over). 4. oogsnoep in het straatbeeld. 5. heel veel lopen. 6. Franse balkonnetjes zijn zó onweerstaanbaar. 7. de tuin van Palais Royal. 8. mix van streetart en historie 9. de gevel van Boot Café (komt nog een artikel over).

instadiary-parijs-map-of-joy2

10. Paris est Charlie 11. bij de Notre Dame. 12. de mini binnentuin van Hidden Hotel waar ik ook een nacht sliep. Eind deze week een verslag van dit topadres. 13. mooie tegels; ik heb er een zwak voor. 14. de Eiffeltoren tijdens de lichtshow die je elk uur 5 minuten lang kunt zien. 15. restaurant van Mama Shelter. 16. ik doe een ‘dansje’ bij Palais Royal. 17. de prachtige gevel van Hidden Hotel. 18. de Fiat 500 die elke woonfanaat herkent. Hij staat namelijk bij de ingang van (woon)winkel Merci.

2 comments

Stéphanie | Expeditie Aardbol 23/02/2015 - 13:05

Heerlijk! Doet me er aan denken dat ik snel weer eens terug moet naar Parijs :)!

Reply
Michelle | Travel lifestyle.nl 02/03/2015 - 15:43

Ik ben in geen 100 jaar in Parijs geweest, maar het ziet er weer heel fijn uit <3

Reply

Laat een reactie achter