instadiary-worldly-treasury-gambia

Vandaag ben ik jarig! Maar een mooi cadeau beleefde ik afgelopen week al. Ik was namelijk op persreis in Gambia. Deze Instadiary licht alvast een tikje van de sluier op waar je nog blogposts over kunt verwachten… Een teaser dus!

1. Baviaan in het Makasatu Forrest. Geweldig om deze dieren in het wild te zien! 2. Eén van de muurschilderingen van het project Wide Open Walls. Waanzinnig mooi! 3. Een heerlijk relaxmomentje aan het zwembad van het Kairabu Resort. 4. Een boottochtje door de mangroves van Makasatu. De natuur is daar werkelijk oogstrelend. 5. Hi there! 6. Op het strand van de Tanji Fish Market waar je onder andere prachtige, kleurrijke, houten vissersboten kunt bewonderen. 7. Drinken uit een verse kokosnoot op Paradise Beach. Vakantiegevoel ten top! 8. Elke keer weer als ik in Afrika ben kan ik mijn ogen niet afhouden van de kleurrijke kleding. 9. Een groene meerkat die achter mij zat terwijl ik aan het zwembad lag (foto 3). Heel bijzonder!

6 thoughts on “Instadiary: Gambia”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *