map-of-joy-brighton-instadiary

Wie mij op Instagram volgt weet het al; vanuit Londen bezocht ik de kustplaats Brighton een dagje. Ik wilde Brighton al heel lang bezoeken en het was liefde op het eerste gezicht. Het zit bomvol creatieve ondernemers, knusse winkelstraatjes, super vriendelijke mensen en wie had gedacht dat de Britse kust zó mooi zou zijn? Lees hier een artikel over 13x doen in Brighton.

4 thoughts on “Video: korte stedentrip Brighton”

  1. Ik vind je blogs superleuk! Geeft een mooi beeld van de omgeving en genoeg afwisselend beeld. Muziekje er bij is ook leuk. Alleen het einde komt erg abrupt… Ik zou muziek weg draaien, beeld misschien vervagen of kleiner worden en dan eindigen met je logo en url site. Sowieso zou ik logo in eerste shot laten zien. Of in ieder geval tekst Map of Joy. Maar verder erg leuk en zeker een aanrader om door te gaan hiermee 🙂

    1. Dankje. Ik zou willen dat ik dat allemaal kon maar heb er de software en know how niet voor. Video’s doe ik er nu als extraatje bij, dus wil er ook niet in investeren.

  2. In dat geval zijn je vlogs prima en erg leuk om te zien :-). Zeker mee door blijven gaan!

    Toch een klein tipje nog: Ik zag wel dat je tekst kan typen met de software die je hebt (aan het begin staat de titel). Misschien dan alleen laatste beeld iets langer doorlopen en daar je domeinnaam? Dan is einde iets minder abrupt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *