Home Geen categorie Interview in Vriendin

Interview in Vriendin

by Nathalie
4 comments

Interview in Vriendin, Map of Joy, Pinterest expert

Heb jij het al gezien? In de uitgave van het tijdschrift Vriendin van deze week staat een artikel met de insteek ‘beroemd op social media’. Ik ben enorm trots en vereerd dat ik één van de 4 geïnterviewden ben.

Het gaat over mijn grote (uit de hand gelopen) hobby Pinterest. Hoe ik ermee ben begonnen en hoe het komt dat ik er nooit meer mee ben opgehouden ;) Pinterest geeft mij ontzettend veel plezier en ik vind het echt onvoorstelbaar dat ik nu van Pinterest deels mijn werk heb kunnen maken. Happy!

Ben jij een blogger, heb je een webshop of ben je eigenaar van een eigen merk en wil je Pinterest gaan gebruiken om jezelf/merk op de kaart te zetten? Bekijk mijn bedrijfssite Totaalbeeld.com en wie weet kan ik iets voor jou betekenen. Mij mailen (info -at- mapofjoy.nl) of een reactie hieronder achterlaten mag natuurlijk ook.

Map of Joy, Pinterest expert, interview

4 comments

Melle 26/02/2016 - 11:05

Hoera, wat superleuk! Gefeliciteerd met deze publicatie :)

Reply
Nathalie 26/02/2016 - 12:56

Dankjewel! :)

Reply
Rowan 27/02/2016 - 19:38

Wat leuk! Gefeliciteerd!

Reply
Nathalie 27/02/2016 - 20:32

Dankje Rowan :)

Reply

Laat een reactie achter