Home dichtbij op reis Minibreak in beeld: lang weekend Texel

Minibreak in beeld: lang weekend Texel

by Nathalie

Afgelopen weekend was ik ­weer op Texel. Wat is het daar toch heerlijk. Zodra je op de boot stapt ben je ver weg en toch dichtbij. Het weer was niet heel goed, maar dat maakte niet uit. We hebben lekker gehangen in verschillende strandtenten en zijn flink wezen uitwaaien op het strand. Ik liet mijn spiegelreflexcamera eens thuis en maakte oldskool polaroids en Instagrams. Hier een collage van de mooiste momenten.

texel-augustus-2014-worldly-treasury

Related Articles

4 comments

Sanne 13/08/2014 - 09:51

Texel………..Ik heb er 5 jaar verkering gehad met de slager uit De Koog. Dat is 25 jaar geleden, ben er daarna niet meer geweest ! Maar zeker in de nazomer verlang ik er vaak naar. Dan is de natuur daar echt op z’n mooist, met name de Slufter.

Reply
Nathalie 13/08/2014 - 13:25

Ik ben erg benieuwd naar Terschelling.

Reply
Marcella 16/08/2014 - 19:15

Ik ben gek op Terschelling en kom er elk jaar minstens een dag. Absoluut een aanrader! Op Texel was ik jaaaaren geleden, moet echt weer es terug!!

Reply
Kim 20/08/2014 - 20:28

Ziet er leuk uit! Die huisjes op het strand vind ik altijd zo schattig.

Reply

Laat een reactie achter