Home SpanjeIbiza Las Dalias en de Hippy Market, Ibiza

Las Dalias en de Hippy Market, Ibiza

geschreven door Nathalie
2 comments

hippie-market-ibiza-map-of-joy3

Ben je op Ibiza dan is het bezoeken van een markt een echte must do. Vroeger was Ibiza het mekka van de hippies en dat gevoel vind je terug op de markt. Ik bezocht de wereldberoemde Las Dalias markt en de iets minder bekende Hippy Market.

Las Dalias

Al 50 jaar is Las Dalias dé markt van het eiland. Zó bekend dat er zelfs edities buiten Ibiza (bijvoorbeeld Amsterdam) van worden georganiseerd. Je vindt het op zo’n 10 minuten loopafstand van het centrum van San Carles. Wat je kunt verwachten? Kraampjes met kleding, sieraden, kunst, woonaccessoires en meer voor een bohemian Ibizalook. Maar ook food, DJ’s en ander entertainment. De kraampjes staan dicht op elkaar, omringd door groen. Via kleine sluiproutes kun je ze afstruinen.

De markt wordt elke zaterdag gehouden van 10-18 uur en in de zomer zijn er ook avondedities op zondag- en maandagavond van 17-24 uur. Mijn tip: probeer de grote drukte te vermijden en ga ’s morgens vroeg of later op de dag.

hippie-market-ibiza-map-of-joy4

Hippy Market

Iets minder bekend, maar zeker niet minder leuk is de Hippy Market vlakbij Santa Eulalia. Dit is de eerste markt van het eiland en nog steeds de grootste. Deze markt is wat ruimtelijker en trekt minder bezoekers dan Las Dalias, wat het kijken en kopen een stuk aangenamer maakt. Ook hier shop je binnen no time je Ibiza outfit en leuks voor thuis bij elkaar bij de vele kraampjes. Van april tot oktober elke woensdag te bezoeken van 10 tot 18.30 uur.

hippie-market-ibiza-map-of-joy

hippie-market-ibiza-map-of-joy2

Nog meer Ibiza tips

Ibiza is een eiland waar je het hele jaar door heerlijk vakantie kunt vieren. Klik op de artikelen hieronder voor nog meer Ibiza tips.

2 comments

Andrea 25/05/2015 - 09:21

Ibiza lijkt me zo leuk. Volgens mij hangt er een heerlijk sfeertje!

Reply
Wieneke | Jozefien Blogt 25/05/2015 - 15:55

ik ben er nog nooit geweest, maar ben zo benieuwd naar de sfeer!

Reply

Laat een reactie achter

©2024 Map of Joy – All Rights Reserved.