Home dichtbij op reis 5x leuke hotels in Groningen (stad)

5x leuke hotels in Groningen (stad)

door Nathalie
0 Reacties

Een weekendje weg in eigen land? Kies voor een stedentrip Groningen. Uitgaan, naar musea, shoppen, fietsen, wandelen; het kan allemaal in de stad Groningen. In dit artikel vind je 5x leuke hotels in Groningen (stad) om bij te logeren. Alle 5 bijzonder vanwege de ligging, het interieur of de fijne extra’s die ze bieden.

Lees ook: 14x de leukste food hotspots in Groningen

Het Paleis Groningen

Creatief, artistiek, multifunctioneel én ook nog eens heel dichtbij het centrum van Groningen. Elke kamer ziet er anders uit. Ze zijn ruim opgezet en modern ingericht op bijzondere wijze. Fijn: als je een hond hebt dan mag deze mee! Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

5x leuke hotels in Groningen (stad)

The Student Hotel Groningen

Vanuit dit leuke hotel in Groningen loop je zó de stad in om deze te verkennen. Niet alleen de styling van The Student Hotel is waanzinnig, je verblijf hier wordt ook extra fijn door kleine extra’s als een late uitchecktijd, Nespresso koffie op de kamer, tafeltennis en biljarttafels en de mogelijkheid om fietsen te huren. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

5x leuke hotels in Groningen (stad)

Apollo Hotel Groningen

Heerlijke bedden waar je bijna niet meer uit wilt, een hip en mooi interieur en veel plekjes waar je lekker kunt ontspannen buiten je kamer. Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijt geserveerd en je kunt in de avond in het restaurant aanschuiven voor Nederlandse en Franse gerechten. Ideaal voor je stedentrip Groningen. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

5x leuke hotels in Groningen (stad)

Hotel Miss Blanche

In hartje stad kun je op één oor bij Hotel Miss Blanche. Absoluut één van de leukste hotels in Groningen. Het hotel beschikt over 46 verschillend ingerichte kamers verspreid over acht aangrenzende monumentale gebouwen uit de 19e-, 20e- en 21e -eeuw. Oud en nieuw gaan hier hand in hand en dat levert een prachtig plaatje met veel comfort op. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

5x leuke hotels in Groningen (stad)

NH Groningen Hotel

Dit mag dan wel een hotel uit een keten zijn, het is toch zeker een bijzondere plek in Groningen. Vanaf het NH Groningen Hotel wandel je in 5 minuten naar de Grote Markt en de Martinitoren en de kamers zien er simpelweg goed uit, zijn heerlijk comfortabel en heel betaalbaar. Doen: eten in het inpandige restaurant Nosh waar je regionale gerechten kunt eten. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

5x leuke hotels in Groningen (stad)

Lees ook:
10x leuke accommodaties in Den Bosch
18x leuke hotels in Maastricht
12x de leukste steden in Nederland voor een dagje weg
12x romantische hotels in Amsterdam
22x leuke vakantiehuizen in Friesland

5x leuke hotels in Groningen (stad)

Disclaimer: De foto’s in dit artikel zijn eigendom van Booking.com. In dit artikel zijn affiliate links gebruikt, het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk om Map of Joy te laten groeien en jou van reisinspiratie te kunnen blijven voorzien.

Laat een reactie achter