Home lifestyle Must have: lichtgewicht XL koffer

Must have: lichtgewicht XL koffer

door Nathalie
2 comments

Suitcase review, travel - Map of Joy

Onmisbaar voor iedere reiziger is een fijne koffer. Mijn nieuwste reisgenoot is een groot exemplaar die stevig én licht van gewicht is. Ontdek waarom ik zo enthousiast over deze koffer ben.

Van groot en zwaar…
Afhankelijk van waar ik naartoe ga en wat ik ga doen beslis ik welke koffer of reistas ik meeneem. Voor verre bestemmingen heb ik maar één geschikte koffer. Tijdens mijn rondreis door Canada en Amerika had ik deze grote koffer mee die ik al een paar jaar in bezit heb. Qua grootte en sterkte een fijn ding. Er zitten inmiddels 2 scheurtjes in (wat doet het grondpersoneel toch met je koffer?), maar hij werkt nog goed. Ik baal alleen enorm van het feit dat hij zonder inhoud al bijna 8 kilo weegt!

Helemaal tijdens een rondreis waarbij je elke avond ergens anders slaapt is het echt niet prettig om zo’n grote en vooral zware koffer mee te moeten slepen. Ik was dan ook heel blij toen Marington mij mailde met de vraag of ik een koffer uit hun assortiment wilde uitkiezen en reviewen. In deze webshop heb je keus uit allerlei verschillende (zeer stijlvolle) koffers en reistassen, maar al snel viel mijn oog op de JSA Reistrolley XL in de kleur zwart. Niet alleen stoer om te zien, maar ook nog eens precies wat ik zocht qua grootte, stevigheid en gewicht.

…naar groot, licht en sterk
De koffer is gemaakt van ABS. Groot voordeel van dit materiaal is dat het zeer licht, maar ook stevig is. Daarnaast heeft hij een handvat aan de bovenkant en de zijkant, een TSA cijferslot, 4 hele soepele wieltjes die 360 graden kunnen draaien en is hij door middel van een rits 3 cm groter te maken. Met een gewicht van 5 kilo en een volume van 100 liter kun je er alle kanten mee op. Ik ben er echt enorm blij mee en kan niet wachten om met deze krachtpatser op reis te gaan.

Welke koffer kun jij aanraden?

2 comments

Simone 27/07/2016 - 09:40

Oh heerlijk lijkt me dit. Ik ben ook nog altijd op zoek naar een koffer die niet te zwaar is, maar waar toch heel veel in past. Ideaal dit!

Reply
Castle Combe: het mooiste dorp van de Cotswolds! - Map of Joy
Nathalie 27/07/2016 - 12:27

Leuk om te horen! Alvast veel plezier met je nwe koffer :)

Reply

Laat een reactie achter