Home Europa stedentrips Getest: Mama Shelter, Parijs

Getest: Mama Shelter, Parijs

by Nathalie

Sinds het hotel Mama Shelter haar deuren heeft geopend is het een nóg groter feestje om Parijs te bezoeken. Je komt ogen te kort, zó inspirerend en leuk is het hotel!

mama-shelter-parijs-map-of-joy2

Eigenzinnig interieur

Het sleutelwoord dat hier geldt: eigenzinnig. Overal in het pand zie je de hand van topdesigner Philippe Starck. Niet alleen de kamers zijn fijn, ook in het restaurant (met aparte pizzeria) kun je heerlijk neerploffen op bijvoorbeeld een relaxte bank en eindeloos genieten van alles wat er te zien is. Van krijttekeningen op het plafond tot een lamp van zwembandjes en een lichtgevend masker naast je bed. Denk aan stoelen van Tolix en lampen van Moooi. Interieurliefhebbers zitten hier extra goed.

Ik sliep in een Mama Deluxe Double. Deze kamer is heel basic met een leuke twist. Het tapijt is verrijkt met gekke tekeningen en er hangt een iMac scherm om tv op de kijken of te werken (een toetsenbord mag je lenen bij de receptie). Twee grote spiegels maken de kamer optisch groter. De badkamer heeft een douche, wc en wastafel. Geen poespas. Simpelweg fijn.

Aan de zijkant van het hotel is een groot terras. Hoe heerlijk moet het wel niet zijn om hier in de zomer lange, lome zomeravonden te beleven? Kijk hier voor actuele aanbiedingen van Mama Shelter in Parijs.

mama-shelter-parijs-map-of-joy4

mama-shelter-parijs-map-of-joy3

mama-shelter-parijs-map-of-joy5

mama-shelter-parijs-map-of-joy

7 comments

Simone | Paper Travels 05/03/2015 - 07:25

Nice…. Ik zat laatst al te bedenken dat het echt eeuwen geleden is dat ik naar Parijs ben geweest… Misschien toch maar weer eens boeken…

Reply
Stéphanie | Expeditie Aardbol 05/03/2015 - 08:23

Ik ben hier zo benieuwd naar! Heb er al veel over gelezen, en lijkt me super om een keer te logeren 🙂

Reply
Debby 05/03/2015 - 15:22

Heb hier al zoveel over gehoord, ben heel benieuwd!

Reply
Caro 06/03/2015 - 11:08

Ziet er mooi uit! Wie weet binnenkort toch nog maar eens richting Parijs gaan…

Reply
Eva - eighty7 07/03/2015 - 16:38

Ik was hier een paar jaar geleden en ik vond het een fantastisch hotel. Die kamers, echt wauw! En dat ontbijt… ik kom woorden te kort 😛

Reply
Lonneke 10/03/2015 - 09:47

Ik ben ook helemaal weg van dit hotel. Werd er wel op mijn vingers getikt toe ik foto’s wilde maken 😉

Reply
Nathalie 10/03/2015 - 15:34

Wat vreemd Lonneke. Ik begrijp dat nooit hoor. Het is toch juist een eer als iemand foto’s maakt. Helemaal nu, want dan weet je dat je ergens op social media aandacht krijgt.

Reply

Laat een reactie achter