Home lifestyle (uitverkocht!) Nu verkrijgbaar: het Map of Joy t-shirt!

(uitverkocht!) Nu verkrijgbaar: het Map of Joy t-shirt!

by Nathalie
8 comments

map-of-joy-tshirt-never-stop-exploring3

Eindelijk kan ik het met jullie delen. Achter de schermen ben ik al een tijdje bezig met een ontzettend leuke samenwerking met online conceptstore Cotton Candies. Eigenaresse Melina en ik hebben de handen ineengeslagen en hebben samen een reislustig t-shirt ontworpen, dat ook nog eens fair geproduceerd is. Trots!

Rond de tekentafel
Een Map of Joy t-shirt moet natuurlijk reislust uitdragen. Ik wilde graag de tekst ‘never stop exploring’ op het shirt, omdat dat een quote is die ik graag aan iedereen mee wil geven. De wereld is zo mooi en biedt ontelbare mogelijkheden voor ontdekkingstochten. Ook wilde ik iets dat de windrichtingen aangeeft om je letterlijk op weg te helpen. Melina vulde dit aan met een gewei, wat ik enorm stoer en mooi vind. Uiteindelijk smolt ze onze ideeën samen en kwam met dit ontwerp. Waanzinnig leuk!

Een reislustig shirt dat je wegwijs maakt. Welke kant je ook opgaat, welke bestemming je ook kiest; geniet intens van al het moois dat je pad kruist. De wereld is jouw speeltuin.

map-of-joy-tshirt-never-stop-exploring2

Het resultaat
Een wit shirtje met een zwarte print. Het shirtje heeft een fijne loosefit, maar mooie vrouwelijke pasvorm. Een ruime v-hals met ruw afgewerkt halsboord en opgerolde mouwen. Ook is het shirtje iets langer en heeft twee zijsplitten.

De print is met de hand gedrukt op organisch katoen. Ook heeft de textielleverancier van Cotton Candies een lidmaatschap van de Fair Wear Foundation (eerlijke handel) en is duurzaamheid een onderdeel van het bedrijfs DNA. De gebruikte inkt is op waterbasis en daardoor minder schadelijk voor het mileu.

map-of-joy-tshirt-never-stop-exploring

Bestellen
Ben jij net zo enthousiast als ik en wil jij het Map of Joy t-shirt scoren? Het t-shirt is nú verkrijgbaar in de webshop van Cotton Candies in de maten S, M, L en XL. Ik draag op de foto een S. Het shirt kost € 28,95. Wees er snel bij, want het is een limited edition.

8 comments

Petra 01/08/2015 - 06:46

Wat gaaaaaaf!

Reply
d 01/08/2015 - 14:55

Heeeel gaaf, gefeliciteerd! Vind het ontwerp echt heel mooi!
Zou hem mijn bff (die de halve wereld rondreist) cadeau willen doen, maar heb er het budget helaas nu niet voor. Tot hoelang zal hij te koop zijn?

Reply
Nathalie 01/08/2015 - 16:35

Dankjewel! In elk geval is het shirt deze maand te koop.

Reply
Amy 01/08/2015 - 19:29

Tof zeg!

Reply
Marcella 02/08/2015 - 07:45

Leuk shirt Nathalie!

Reply
Sandra 02/08/2015 - 11:42

Wauw, wat een te gek shirt!! Ik ben er helemaal weg van!

Reply
Enita 04/08/2015 - 18:34

Net het hele mooie t-shirt besteld. Past heel goed bij mijn reis naar jezelf.

Reply
Nathalie 04/08/2015 - 18:49

Wat leuk om te horen. Geniet ervan!

Reply

Laat een reactie achter