Home lifestyle Map of Joy x Werk aan de Muur [fotografie webshop]

Map of Joy x Werk aan de Muur [fotografie webshop]

by Nathalie
0 Reacties

Een originele Map of Joy foto aan de muur? Het kan! Via Werk aan de Muur kun je een foto van mijn hand laten afdrukken. Dit kan op verschillende materialen en in verschillende afmetingen. Momenteel staat er een selectie aan favoriete natuurfoto’s op. In dit artikel vertel ik je meer over deze samenwerking.

Gek op fotografie

Ik weet nog goed dat ik voor het eerst op pad ging met een eigen camera. Ik zat in groep 6 (halverwege de jaren ’80) en we gingen op schoolreisje naar Dierenpark Amersfoort. Mijn moeder gaf me haar camera mee. In één klap was ik gek op fotografie, en nog steeds vind ik het fotograferen van wildlife het allerleukst.

Eind jaren ’90 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en in 2006 volgde ik een opleiding aan de Fotovakschool om me verder te ontwikkelen op het gebied van fotografie. Ik ga niet graag de deur uit zonder een camera. Het blijft voor mij iets magisch hebben om met een bepaald moment te vereeuwigen.

Foto’s van Map of Joy aan jouw muur

Meer dan eens heb ik de vraag gekregen of het mogelijk is om foto’s van mij te kopen. Ik heb weleens gedacht aan het starten van een eigen webshop, maar dat wil ik niet meer (ik heb een webshop gehad). Daarom heb ik me aangesloten bij Werk aan de Muur. Dit is een platform waarop je als beeldmaker je foto’s kunt aanbieden in een webshop, zonder alles wat bij het runnen van een webshop komt kijken.

Voor nu heb ik een selectie van favoriete natuurfoto’s in de webshop gezet. Denk aan beelden uit Zuid-Afrika, Canada en IJsland, maar ook ons eigen Nederland. Omdat ik het fotograferen van natuur het állerleukst vind en omdat ikzelf graag de natuur in huis haal.

Wat is Werk aan de Muur?

Simpel gezegd is het een platform waar beeldmakers en consumenten elkaar ontmoeten. De consument ziet een webshop met duizenden mooie foto’s, illustraties, schilderijen en meer ingedeeld in verschillende thema’s en stijlen. Je vindt hier gegarandeerd iets unieks. Ook fijn: bezorging is gratis (ook in België)! Met veel zorg wordt jouw bestelling ingepakt. Betalen kan onder andere met iDeal, Klarna en een bankoverschrijving.

Verschillende materialen en formaten

De foto’s zijn te bestellen op meer dan 10 verschillende formaten en in 10 verschillende uitvoeringen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fotoprint, maar ook voor een print op doek, een foto op behang, een foto op canvas of een foto op hout. Neem een kijkje, laat je verrassen en maak je keuze. Weet je niet zeker of de gekozen foto past bij je interieur? Gebruik de Werk aan de Muur app en hang het werk virtueel op in jouw huis.

Bekijk hier de webshop.

Laat een reactie achter