Home Berlijn Markthalle Neun, Berlijn

Markthalle Neun, Berlijn

by Nathalie
3 comments

markthalle-neun-berlijn-map-of-joy2

Inmiddels overgewaaid naar Nederland en al niet meer weg te denken; de foodhal. Tot mijn verbazing zag ik dat ik nog niet had geschreven over mijn bezoek aan Markthalle Neun (alweer bijna 1 jaar geleden). De eerste foodhal waar ik ooit kwam, waardoor elke foodhal mij nog steeds aan Berlijn doet denken.

markthalle-neun-berlijn-map-of-joy

Markthalle Neun vind je in een oud monumentaal pand uit 1891 in Kreuzberg. Lekker rauw en industrieel. Elk weekend staat de hal vol met kraampjes met gerechten uit alle windstreken van ondernemers uit de omgeving. Op donderdagavond kun je Fast Food Thursday bezoeken. Wat je er kunt eten? Denk aan tapas, salades, quiches, smoothies en meer. Vaak is er ook live muziek. De fijne sfeer maakt je bezoek compleet.

markthalle-neun-berlijn-map-of-joy3

3 comments

Simone | Paper Travels 18/07/2015 - 07:45

Jee, is het alweer een jaar geleden? Wat gaat de tijd hard he!

Reply
Nathalie 18/07/2015 - 15:40

Bijnaaaa. In sept 😉 Vraagt om een vervolg!

Reply
Eva - eighty7 18/07/2015 - 10:42

Ik hou van markthallen 🙂 Binnenkort deze eens bezoeken als ik weer in Berlijn ben!

Reply

Laat een reactie achter