Home Engeland Met de trein naar Londen vanuit Nederland [mijn ervaring]

Met de trein naar Londen vanuit Nederland [mijn ervaring]

geschreven door Nathalie
6 comments

Na een reis naar Londen per boot, bus, auto en vliegtuig testte ik ook de trein naar Londen. Hoe bevalt dat om met de trein naar Londen te gaan? Eerlijk gezegd is het mij zó goed bevallen dat ik eigenlijk niet anders meer wil. In dit artikel deel ik mijn ervaring over met de trein naar Londen gaan.

Lees ook: 10x bijzondere en betaalbare accommodaties in Londen

Reistijd met de trein naar Londen

Ik ben dus op alle mogelijke manieren al eens naar Londen geweest. Het meest prettig vind ik de trein, omdat je in hartje Londen uitstapt (bij St. Pancras Station) en direct aan je stedentrip kunt beginnen. Er gaat 3x per dag een rechtstreekse trein van Amsterdam Centraal en Rotterdam Centraal naar Londen St. Pancras! Met deze snelle verbinding van Eurostar ben je binnen 4 uur in hartje Londen.

nsinternational-map-of-joy-londen3

Met de trein reizen naar Londen

Bovendien vind ik het reizen per trein verrassend comfortabel. De stoelen zijn ruimer, je kunt lekker rondlopen, werken aan een tafeltje, er is catering aan boord (in een speciale wagon en er loopt iemand rond). Maar het meest bijzondere aan reizen met de trein vind ik het veranderende landschap dat aan je voorbij raast. Je maakt heel bewust de overgang naar andere landen mee.

Met de trein naar Londen? Bestel snel en voordelig je tickets bij NSInternational.com

nsinternational-map-of-joy-londen2

Vakantiegevoel

Ook de hoeveelheid ruimte voor je bagage aan boord van de trein is erg prettig. Of je nu een koffer of een grote backpack bij je draagt; je kunt hem makkelijk in een bagagerek plaatsen. Het personeel van zowel de NS als Eurostar is heel behulpzaam en helpen je graag en is vriendelijk wat zeker bijdraagt aan het vakantiegevoel. Een enkele reis is al vanaf 59 euro beschikbaar, je kunt kiezen uit verschillende klassen en je kunt op elk station in Nederland aan je reis beginnen. Kortom; ik ben fan en kan het absoluut aanraden!

Nog meer Londen tips

Londen is een stad die je nooit zal vervelen, want er is ontzettend veel leuks te zien en te doen. Lees hier allerlei Londen tips.

6 comments

Eva - eighty7 29/06/2015 - 10:39

Ik vind 6,5 uur eigenlijk hartstikke meevallen juist! Ik zou nog wel graag een keer naar Londen gaan met de trein maar vind het vaak best wel duur.. Ik kan in ieder geval bijna nooit de goedkoopste tickets vinden, haha!

Reply
Nathalie 29/06/2015 - 10:58

Als je je inschrijft op de nieuwsbrief van de NS en ze op social media volgt zit je bovenop de acties. Echt een aanrader.

Reply
Reggy | Project R. 29/06/2015 - 15:58

Oh wauw, klinkt inderdaad als best een goed idee. Beter dan ik had verwacht. Maar kan het ook op tegen de soms goedkope vliegtickets naar Londen?

Reply
Nathalie 29/06/2015 - 16:13

Dat ligt er maar net aan wat jij prettig vindt. Zo goedkoop vind ik de vliegtickets trouwens niet meer. In 2009 scoorde ik nog een retour vanuit Eindhoven voor 10 euro maar dat lukt nu écht niet meer.

Reply
Jessica 29/06/2015 - 23:13

Ik vind dat meevallen! En vooral omdat je waarschijnlijk in de trein beter dingen op je laptop/tablet kunt doen of een boek kunt lezen dan in de Ryanair vliegtuigen ;p

Reply
Nathalie 30/06/2015 - 07:30

Absoluut :)

Reply

Laat een reactie achter

©2024 Map of Joy – All Rights Reserved.