Home handige tips Mijn top 7 producten die ik altijd mee op reis heb

Mijn top 7 producten die ik altijd mee op reis heb

door Nathalie
11 comments

travel-essentials-worldly-treasury

Artikelen waarin je kunt lezen wat anderen meenemen op reis. Ik smul ervan. Hoog tijd dat ik mijn top 7 producten die ik altijd mee op reis heb deel. Of ik nu een korte stedentrip, roadtrip van 3 weken maak of ver weg de tropen in ga.

1. Grote portemonnee

Ik gebruik tijdens een reis een portemonnee die groot genoeg is voor mijn paspoort, creditcard, andere pasjes, euro’s én buitenlands geld etc. Het is bijna een tasje, maar toch in een fijn handzaam formaat. Ik vind het ideaal dat ik zo alles binnen handbereik heb. Deze met Aztecprint scoorde ik bij Action.

2. Sjaal

Maakt elke outfit compleet, is in het vliegtuig te gebruiken als dekentje, beschermt tegen regen (over je hoofd) en zon (nek, schouders) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als ik langere tijd van huis ga neem ik minstens twee exemplaren mee. Deze tunnelsjaal heb ik gekocht bij River Island.

3. Lippenbalsem

Airco in hotels, zonneschijn, chloorwater, de droge lucht in het vliegtuig; funest voor je huid, maar in mijn geval ook een killer voor mijn lippen. En als je eenmaal echt droge lippen hebt ben je daar helaas een paar dagen zoet mee. Dit gele exemplaar is van EOS en kocht ik in Hongkong bij Sasa.

4. Gympen

Je kunt mij sowieso uittekenen in gympen, want ik draag bijna niet anders. Als je kilometers loopt (en wat voor reis ik ook maak, ik zit nooit lang stil) zijn ze echt onmisbaar. Ook praktisch, want ze nemen weinig ruimte in, zijn licht in gewicht en als ze erg vies zijn gooi je ze in de wasmachine.

5. Canvastas

Een opgerolde canvastas heb ik ook áltijd bij me. Weegt vrijwel niets, neemt héél weinig ruimte in en je kunt er veel in kwijt. Soms heb je gewoon geen zin in een grote tas. Bovendien help je er het milieu mee, want een plastic tasje aan de caissière vragen is eigenlijk niet meer done. Deze kreeg ik ooit van ELLE en is bedrukt met de lyrics ‘She’s in Fashion’ van Suede.

6. Notitieboekje

Aantekeningen maken voor vertrek, een dagboek bijhouden tijdens een reis, dat éne leuke adresje dat je toevallig tegenkwam noteren. Ik kan mij geen reis zonder notitieboekje voorstellen. Deze komt van de Action.

7. Reiskussentje

Een opblaasbaar reiskussentje kun je heel makkelijk meenemen. In het vliegtuig fijn voor je nek, in de auto, bus of trein in je rug en als het kussen in je accommodatie tegenvalt kun je ook dankbaar gebruik maken van je eigen reiskussentje.

Wat zijn jouw travel essentials? Waar je nooit zonder mee op reis gaat?

11 comments

Lia 03/12/2014 - 08:44

De sjaal en het nekkussentje zijn herkenbaar! Over mijn andere items…. daar ga ik eens over nadenken. En dan zal ik het in het blogje zetten want die lees jij dan vast ook, haha!

Reply
Marlies 03/12/2014 - 09:46

Ik loop ook graag op gympen. Deze zijn stoer!

Reply
Kimber 03/12/2014 - 14:39

Ben het met alle essentials eens, behalve met nummer 1. Ik neem juist 2 kleine portemonneetjes mee zodat ik daar de pasjes en het geld over kan verdelen :D.

Reply
Sandra van Bijsterveld 03/12/2014 - 15:32

Ik hou ook van dit soort meeneemlijstjes (en van Suede)! Een lekkere sjaal is mijn favoriet. Die grote portemonnee, die neem ik misschien wel van je over. Ik had in Noord-Noorwegen Lemony Flutter van Lush bij me tegen een droge huid, dat was echt heerlijk. Tijdens die reis twijfelde ik of ik misschien een paar sloffen op mijn winterlijst zou zetten…

Reply
Nathalie 06/12/2014 - 11:05

Jaaa Lemony Flutter! Ben ook groot fan. Is ook fijn om op muggenbulten te smeren!

Reply
Stéphanie | Expeditie Aardbol 03/12/2014 - 20:28

Ik heb ook altijd een tote bag bij me. Ideaal, ik gebruik m overal voor. En het neemt nauwelijks plek in.

Reply
Sofie 05/12/2014 - 15:15

Lippenbalsem for ever!
Ik heb die zwarte Vans ook maar ben geen fan. Echt slecht voor de voeten vind ik, bieden niets ondersteuning.
Men Nikes daarentegen… :)

Reply
Nathalie 06/12/2014 - 11:03

Voor de zomer vind ik deze Vans ideaal, lekker luchtig. Anders zweer ik bij Adidas en fitflop.

Reply
Kerstdecoratie 06/12/2014 - 12:09

Deze zijn zeker nodig voor op reis! Top lijstje :) X

Reply
Esthel 03/08/2015 - 18:53

Naar aanleiding van deze blog ben ik ook eens gaan kijken bij de Action. En zowaar, ze hadden nog zo’n grote portemonnee met Aztecprint! Net iets ander printje en in blauw, maar superhandig! Gebruik ‘m met dit zomerse weer als soort van mini-handtasje. Ideaal! En met vakantie gaat ie zeker ook mee!

Reply
Nathalie 03/08/2015 - 19:31

Wat goed zeg! Voor de anderen: ik heb ze ook gespot bij Van Haren.

Reply

Laat een reactie achter