Home Engeland Video: mooiste bezienswaardigheden van de Great West Way, Zuid-Engeland

Video: mooiste bezienswaardigheden van de Great West Way, Zuid-Engeland

by Nathalie
0 Reacties

De mooiste bezienswaardigheden van de Great West Way in Zuid-Engeland in een video. Reizen via de Great West Way is een grote aanrader voor iedereen die binnen korte tijd veel wil zien en beleven in Zuid-Engeland. Ik legde de Great West Way in 4 dagen af en reisde van Bristol naar Windsor via onder andere Bath, Stonehenge, Reading en Windsor. Van cultuur en historie tot street art en filmlocaties. Deze rondreis door Zuid-Engeland biedt het allemaal.

 

Over de Great West Way

Deze nieuwe reisroute (gelanceerd in januari 2019) doorkruist zes districten van Londen naar Bristol en beslaat in totaal maar liefst 125 mijl (zo’n 200 km) aan bereisbare routes langs de Theems, het Kennet en Avon Canal, de Great Western Railway, de A4 en talloze wandel- en fietspaden.

Windsor Castle, Map of Joy

Kies bijvoorbeeld voor een lang weekend Engeland en ontdek wat voor moois de Great West Way allemaal te bieden heeft. Je komt in sfeervolle steden, pittoreske dorpjes, bewondert het glooiende Engelse platteland en komt meer te weten over het industriële erfgoed.

Wat mij het meest aanspreekt aan de Great West Way is dat je je eigen reisplan kunt samenstellen op de Nederlandstalige site Englands Great West Way. De website heeft een interactieve kaart, insidertips, een evenementenkalender en een planningstool voor het maken van rondleidingen op maat. Ook kun je dagexcursies toevoegen naar bezienswaardigheden die goed bereikbaar zijn vanaf de route.

Lees ook:
Castle Combe: het mooiste dorp van de Cotswolds!
De leukste dingen om te doen in Bristol (meer dan 30 tips!)
Alles over Windsor Castle bezoeken [+ meer leuke te doen tips in Windsor]

Laat een reactie achter