Home natuur Mooiste strand van Europa: Praia Dona Ana, Portugal

Mooiste strand van Europa: Praia Dona Ana, Portugal

geschreven door Nathalie
10 comments
Praia Dona Ana, Portugal

Een van de mooiste stranden die ik ooit heb gezien was niet heel ver van huis te vinden. Ik heb het over Praia Dona Ana aan de Portugese Algarve. Wij kwamen er bij toeval terecht toen we met een huurauto de omgeving gingen verkennen tijdens een vakantie aan de Algarve.

Praia Dona Ana, Portugal

Spectaculaire rotsformaties

Het behoort tot de stranden van Lagos. Het is vooral de combinatie van schone zandstranden en spectaculaire rotsformaties die het hem doen. De rotsen zijn soms rood tot goudgeel van kleur. Toen wij er waren was het opvallend rustig. Het is niet heel erg groot, maar omdat er meerdere stranden zijn is er voor iedereen plek genoeg. Je kunt er heel fijn zwemmen en snorkelen, simpelweg relaxen of eindeloos voor je uit kijken naar hoe mooi het er wel niet is. Wil heel graag een keer terug!

Praia Dona Ana, Portugal

10 comments

Anne 25/02/2014 - 08:03

He, wat leuk! Hier waren mijn ouders vorige zomer :) Ziet er inderdaad prachtig uit!

Reply
Karlijn 25/02/2014 - 08:34

Mijn oom en tante wonen in Carvoeiro, een plaatsje daar vlakbij. Zo mooi is het daar. Sowieso zijn de meeste stranden een aanrader, een kleine en rustige is Benagil. Oh nu wil ik terug :)

Reply
Nathalie 25/02/2014 - 09:34

Ik ga met je mee! :-)

Reply
Sarah 25/02/2014 - 08:37

Dat ziet er beeldig uit!

Reply
Eva 25/02/2014 - 10:55

Portugal staat echt heel hoog op mijn lijstje maar toch denk ik er nooit aan als ik ergens heen wil. Heel raar effect. Maar alle foto’s die ik voorbij zie komen van het land zijn altijd zo mooi, moet het echt een keer doen!

Reply
Mandy 25/02/2014 - 16:13

Ik ben nog nooit in Portugal geweest, maar dit ziet er wel erg mooi uit!

Reply
Explorista 26/02/2014 - 21:31

Mooi hè? Ik ben er ook geweest. Echt een paradijsje.

Reply
Joyce 28/02/2014 - 11:10

Oh absoluut, wat een heerlijke plek! Sowieso was mijn vakantie naar de Algarve vorig jaar een van mijn favoriete vakanties ever! Die sfeer in de kleine havensstadjes en het feit dat je waar je ook naartoe gaat je een perfect strand tegenkomt… Loved it! Gelukkig kan ik als ik Praia Dona Ana mis altijd weer terugkijken naar mijn vlogs. Mocht je mee willen genieten, bij dezen (vanaf 1:20): http://www.youtube.com/watch?v=4bFIgNUyamE <3

Reply
Nathalie 28/02/2014 - 11:31

Ja, je filmpje ken ik. Heeerlijk.

Reply
Marcella 16/03/2014 - 16:21

Portugal lijkt me zo gaaf, mooie natuur en de geweldigste kustlijnen. En vooral op de laatste ben ik nu extra gek sinds NZ. Mooie foto’s!!

Reply

Laat een reactie achter

©2024 Map of Joy – All Rights Reserved.