Nieuw: Noord-Europese reisinspiratie via Northern Joy

Huskysledetocht Noorwegen, Tromso - Map of Joy

Map of Joy heeft een zusje: Northern Joy. Helemaal in het teken van de Noord-Europese landen Engeland, Schotland, Wales, (Noord) Ierland, IJsland, Faroer eilanden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Lapland en Zweden. Het is jouw travel guide voor Noord-Europese bestemmingen. Van de waanzinnige natuur tot knusse dorpjes en hippe steden.

Waar en waarom?

Northern Joy biedt dagelijks reisinspiratie op Facebook en Instagram. Ik heb vooralsnog niet de intentie om ook een website te lanceren, want mijn focus blijft natuurlijk op Map of Joy liggen en via Facebook en Instagram kan ik op een snelle, luchtige en hele leuke wijze allerlei inspirerende content met jullie delen.

Waarom Northern Joy? Misschien heb je stiekem wel eens gemerkt dat ik het allermeeste blij word van reizen naar bovengenoemde landen? Daarom besloot ik allerlei reisinspiratie die ik over deze landen tegenkom te delen op een aparte plek en onder een nieuwe naam. Ik hoop dat jij ook van dit nieuwe reisavontuur zult genieten!

Ben je een blogger en heb jij een keer geschreven over één van de landen die ik hierboven noem geschreven? Laat het weten, wie weet deel ik de link op de Facebookpagina.

Geef een reactie