Map of Joy heeft een Instagramzusje: Northern Joy. Helemaal in het teken van de Noord-Europese landen Engeland, Schotland, Wales, (Noord) Ierland, IJsland, Faroer eilanden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Lapland en Zweden. Het is jouw travel guide voor Noord-Europese bestemmingen op Instagram. Van de waanzinnige natuur tot knusse dorpjes en hippe steden.

Waar en waarom?

Northern Joy biedt dagelijks reisinspiratie op Instagram. Ik heb vooralsnog niet de intentie om ook een website te lanceren, want mijn focus blijft natuurlijk op Map of Joy liggen en via Instagram kan ik op een snelle, luchtige en hele leuke wijze allerlei inspirerende content met jullie delen.

Waarom Northern Joy? Misschien heb je stiekem wel eens gemerkt dat ik het allermeeste blij word van reizen naar bovengenoemde landen? Daarom besloot ik allerlei reisinspiratie die ik over deze landen tegenkom te delen op een aparte plek en onder een nieuwe naam. Ik hoop dat jij ook van dit nieuwe reisavontuur zult genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *