Home Schotland Mijn nieuwe website Schotlandinfo.nl online!

Mijn nieuwe website Schotlandinfo.nl online!

by Nathalie
0 Reacties

Al jaren liep ik met het idee om een extra reissite te starten over Groot-Brittannië of één land of stad op dat eiland. Het is Schotland geworden. De website Schotlandinfo.nl is nu live!

Over Schotlandinfo.nl

Na meerdere reizen door dit prachtige land heb ik er een stukje van mijn hart aan verloren. Op deze nieuwe website deel ik al mijn reistips, informatie en inspiratie over Schotland. Van hoe je kunt vliegen naar Schotland tot wat de meest leuke hotels in Edinburgh centrum zijn en wat je moet weten om met de hond naar Schotland te reizen. Neem je een kijkje?

Join the community: kom bij de Facebookgroep “Gek op Groot-Brittannië en Ierland” voor allerlei extra inspiratie en tips. Schotlandinfo.nl is ook actief op Instagram en Pinterest.


Laat een reactie achter