Home Over Map of Joy

Over Map of Joy

by Nathalie

Map of Joy is een online reismagazine dat al het leuke van reizen in kaart brengt. Van hippe hotspots tot stoere wandelingen en toffe droomroutes met een focus op bestemmingen waar je met je eigen auto naartoe kunt! Maar ook lifestyle tips op het gebied van fotografie en interieur komen voorbij. Meest geliefd zijn de Noord- en West-Europese bestemmingen, denk aan Groot-Brittannië en Scandinavië, maar ook Duitsland én ons eigen Nederland! Ook vind je op Map of Joy goedkoop reizen tips om zoveel als mogelijk uit je reisbudget te halen, zoals goedkope accommodaties en restaurants, maar dan wel bijzondere.

Map of Joy is opgericht door door mij, Nathalie Paak, travel content creator onder de bedrijfsnaam totaalbeeld. Gestart als hobby in 2011 en ontstaan vanuit allerlei scheursels en volle notitieboekjes. Momenteel fulltime reisblogger, maar in het verleden zijn er ook reisartikelen gepubliceerd in titels als vtwonen, Margriet en Flair. Daarnaast heb ik voor een aantal boeken, zoals Kidsproof Weekendje weg, Kidsproof Dagje uit en Hallo! New York de samenstelling, tekst en fotografie verzorgd. Sinds januari 2018 ook oprichter/eigenaar van Woef Welkom: een website over dagjes uit en reizen met hond.

Map of Joy is nog altijd een one woman show. Heel af en toe plaats ik een gastartikel van een enthousiaste reiziger, of een informatief artikel van een verkeersbureau, maar in principe komt alles op de website van mijn hand.

Map of Joy heeft een groeiende, loyale lezersgroep: voornamelijk vrouwelijke 30+ers die constant op zoek zijn naar reisinspiratie. Inmiddels is het uitgegroeid tot een travelcommunity, ook op social media. Zowel op Facebook, Twitter, Instagram als op Pinterest is Map of Joy zeer actief. Op Pinterest is Map of Joy zelfs één van de grootste Pinners van Nederland met ruim 286.000 volgers.