Home Over Map of Joy

Over Map of Joy

by Nathalie

Map of Joy is een online magazine met de leukste tips voor reizigers en thuisblijvers. Van hippe hotspots tot stoere wandelingen in ons eigen Nederland en toffe droomroutes met een focus op bestemmingen waar je met je eigen auto naartoe kunt! Maar ook tips op het gebied van interieur uit alle windstreken om je te inspireren om van je huis een werelds plekje te maken komen voorbij. Meest geliefd zijn de Noord- en West-Europese bestemmingen, denk aan Groot-Brittannië en Scandinavië, maar ook IJsland en Duitsland zijn favoriet.

Map of Joy is opgericht door door mij, Nathalie Paak, content creator onder de bedrijfsnaam totaalbeeld. Gestart als hobby in 2011 en ontstaan vanuit allerlei scheursels en volle notitieboekjes. Momenteel fulltime reisblogger, maar in het verleden zijn er ook reisartikelen gepubliceerd in titels als vtwonen, Margriet en Flair. Daarnaast heb ik voor een aantal boeken, zoals Kidsproof Weekendje weg, Kidsproof Dagje uit, Enjoy mooi wonen en Hallo! New York de samenstelling, tekst en fotografie verzorgd. Sinds januari 2018 ook oprichter/eigenaar van Woef Welkom: een website over dagjes uit en reizen met hond.

Map of Joy is nog altijd een one woman show. Heel af en toe plaats ik een gastartikel van een enthousiaste reiziger, of een informatief artikel van een verkeersbureau, maar in principe komt alles op de website van mijn hand.

Map of Joy heeft een groeiende, loyale lezersgroep: voornamelijk vrouwelijke 30+ers die constant op zoek zijn naar reisinspiratie. Inmiddels is het uitgegroeid tot een travelcommunity, ook op social media. Zowel op Facebook, Twitter, Instagram als op Pinterest is Map of Joy zeer actief. Op Pinterest is Map of Joy zelfs één van de grootste Pinners van Nederland met ruim 287.000 volgers.