Home Over Map of Joy

Over Map of Joy

door: Nathalie

Map of Joy brengt de leukste plekken van Nederland en Europa in kaart. Van toffe accommodaties tot mooie wandelingen en indrukwekkende roadtrips. Een geheel nieuwe focus sinds januari 2024. Content over verre bestemmingen heeft plaatsgemaakt voor content over bestemmingen waar je met de auto of de trein naartoe kunt. Hét startpunt voor jouw avonturen dichtbij huis. Meest geliefd zijn Groot-Brittannië en Noord-Europa, maar ook aan ons eigen Nederland wordt veel aandacht besteedt. Map of Joy is voor wie zich thuisvoelt in de buitenlucht en graag boeiende steden opzoekt. Een mix van natuur en cultuur.

Map of Joy is opgericht door door mij, Nathalie Paak, freelance content maker onder de bedrijfsnaam totaalbeeld. Map of Joy is gestart als hobby in 2011 en ontstaan vanuit allerlei scheursels en volle notitieboekjes.

Momenteel fulltime reisblogger, maar in het verleden zijn er ook reisartikelen gepubliceerd in titels als vtwonen, Margriet en Flair. Daarnaast heb ik voor een aantal boeken, zoals Kidsproof Weekendje weg, Kidsproof Dagje uit, Enjoy mooi wonen en Hallo! New York de samenstelling, tekst en fotografie verzorgd.

Sinds januari 2018 ook oprichter/eigenaar van Woef Welkom: een website over dagjes uit en reizen met hond.

Map of Joy is nog altijd een one woman show. Heel af en toe plaats ik een gastartikel van een enthousiaste reiziger, of een informatief artikel van een verkeersbureau, maar in principe komt alles op de website van mijn hand.

Map of Joy heeft een groeiende, loyale lezersgroep: voornamelijk vrouwelijke 35+ers die constant op zoek zijn naar reisinspiratie. De website heeft 1,3 miljoen pagina weergaven per jaar (2022/2023). Ook op Facebook, Instagram en Pinterest is Map of Joy actief. Op Pinterest is Map of Joy zelfs één van de grootste Pinners van Nederland met ruim 285.000 volgers. Er hebben samenwerkingen plaatsgevonden met bedrijven als KLM, VisitBritain, NS International, Expedia en Sunny Cars. 

Meer informatie over samenwerken? Klik hier.

©2024 Map of Joy – All Rights Reserved.