Home Over Map of Joy

Over Map of Joy

by Nathalie

Map of Joy is een online reismagazine met drie pijlers: citybreaks, outdoor travel en roadtrips. Van hippe hotspots tot stoere vulkaanwandelingen en toffe droomroutes! Meest geliefd zijn de Noord- en West-Europese bestemmingen, denk aan Groot-Brittannië, Scandinavië en IJsland, maar ook Duitsland en Italië én ons eigen Nederland! Ook vind je op Map of Joy goedkoop reizen tips om zoveel als mogelijk uit je reisbudget te halen, zoals goedkope accommodaties en restaurants, maar dan wel bijzondere.

Map of Joy is opgericht door door mij, Nathalie Paak, travel content creator onder de bedrijfsnaam totaalbeeld. Momenteel fulltime reisblogger, maar in het verleden zijn er ook reisartikelen gepubliceerd in titels als vtwonen, Margriet en Flair. Daarnaast heb ik voor een aantal boeken, zoals Kidsproof Weekendje weg, Kidsproof Dagje uit en Hallo! New York de samenstelling, tekst en fotografie verzorgd. Sinds januari 2018 ook oprichter/eigenaar van Woef Welkom: een website over dagjes uit en reizen met hond.

Map of Joy is nog altijd een one woman show. Heel af en toe plaats ik een gastartikel van een enthousiaste reiziger, of een informatief artikel van een verkeersbureau, maar in principe komt alles op de website van mijn hand.

Map of Joy is begin 2015 gelanceerd als platform om te inspireren. Inmiddels is het uitgegroeid tot een travelcommunity, ook op social media. Zowel op Facebook, Twitter, Instagram als op Pinterest is Map of Joy zeer actief. Op Pinterest is Map of Joy zelfs één van de grootste Pinners van Nederland met ruim 285.000 volgers.