Map of Joy is een online reismagazine met drie pijlers: citybreaks, outdoor travel en roadtrips. Van hippe hotspots tot stoere vulkaanwandelingen en toffe droomroutes! Meest geliefd zijn de Noord- en West-Europese bestemmingen, denk aan Groot-Brittannië, Scandinavië en IJsland, maar ook Duitsland en Portugal. Ook vind je op Map of Joy goedkoop reizen tips om zoveel als mogelijk uit je reisbudget te halen, zoals goedkope accommodaties en restaurants, maar dan wel bijzondere.

Map of Joy is opgericht door Nathalie Paak, travel content creator onder de bedrijfsnaam totaalbeeld. Reisartikelen zijn onder andere gepubliceerd in titels als vtwonen, Glamour en Flair. Daarnaast heeft Nathalie voor een aantal boeken, zoals Kidsproof Weekendje weg, Kidsproof Dagje uit en Hallo! New York de samenstelling, tekst en fotografie verzorgd. Sinds januari 2018 ook oprichter/eigenaar van Woef Welkom: een website over dagjes uit en reizen met hond.

Map of Joy is begin 2015 gelanceerd als platform om te inspireren. Inmiddels is het uitgegroeid tot een travelcommunity, ook op social media. Zowel op Facebook, Twitter, Instagram als op Pinterest is Map of Joy zeer actief. Op Pinterest is Map of Joy zelfs één van de grootste Pinners van Nederland met ruim 280.000 volgers.