Map of Joy is een travelblog. Ontdek hier de leukste adresjes en must do’s voor jouw city break, outdoor travel journey en road trip. Van hippe hotspots tot stoere vulkaanwandelingen en toffe droomroutes! Meest geliefd zijn de Noord- en West-Europese bestemmingen (Groot-Brittanië, Ierland, IJsland, Scandinavië). De steden Londen, Stockholm en Edinburgh zijn favoriet en roadtrips maak ik het liefst door IJsland, Engeland, Schotland en Noorwegen. Ik geef vaak goedkoop reizen tips om zoveel als mogelijk uit je reisbudget te halen. Denk aan goedkope accommodaties en restaurants, maar dan wel bijzondere.

Mijn naam is Nathalie Paak en ik ben naast travelblogger freelance reisjournalist, redacteur, fotograaf, social media manager en destination marketeer onder de bedrijfsnaam totaalbeeld. Ik schrijf en fotografeer voor verschillende media. Zo zijn er verschillende artikelen over reizen, bijzondere adresjes en stedentrips verschenen in titels als vtwonen, Glamour en Flair. Daarnaast heb ik voor een aantal boeken, zoals “Kidsproof, Weekendje weg“, “Kidsproof, Dagje uit” en “Enjoy, Mooi Wonen” de samenstelling, tekst en fotografie verzorgd. Momenteel onder andere actief als schrijver voor de Nederlandse markt van Expedia en als columnist en redacteur voor MNHTTN.com en het gelijknamige e-zine van NWYRK Media. sinds januari 2018 ook oprichter/eigenaar van Woef Welkom: een website over dagjes uit en reizen met hond.

Map of Joy (voorheen Worldly Treasury) is begin 2011 gelanceerd als platform om te inspireren en mijn werk als freelance journalist, tekstschrijver en fotograaf te ondersteunen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een travelcommunity, ook op social media. Zowel op Facebook, Twitter, Instagram als op Pinterest is Map of Joy zeer actief. Op Pinterest is Map of Joy zelfs één van de grootste Pinners van Nederland met ruim 280.000 volgers.

line

NIEUW! Het boek Hallo! New York. Ontdek NYC als een echte New Yorker. Voorbeeldpagina:

Voorbeeld van een gepubliceerd reisartikel in Flair:

flair2

flair