Home Over Map of Joy

Over Map of Joy

by Nathalie

Je ontdekt hier het buitengewone, lekker dichtbij huis. Map of Joy brengt de leukste plekken van Europa in kaart. Van toffe accommodaties tot mooie wandelingen en indrukwekkende roadtrips. De focus van Map of Joy ligt namelijk op bestemmingen waar je met je eigen auto naartoe kunt! Meest geliefd zijn de Noord- en West-Europese bestemmingen, denk aan Groot-Brittannië en Scandinavië, maar ook Duitsland en Italië zijn favoriet. Map of Joy is voor wie zich thuisvoelt in de buitenlicht en graag boeiende steden opzoekt. Een mix van natuur en cultuur.

Map of Joy is opgericht door door mij, Nathalie Paak, freelance content maker onder de bedrijfsnaam totaalbeeld. Map of Joy is gestart als hobby in 2011 en ontstaan vanuit allerlei scheursels en volle notitieboekjes.

Momenteel fulltime reisblogger, maar in het verleden zijn er ook reisartikelen gepubliceerd in titels als vtwonen, Margriet en Flair. Daarnaast heb ik voor een aantal boeken, zoals Kidsproof Weekendje weg, Kidsproof Dagje uit, Enjoy mooi wonen en Hallo! New York de samenstelling, tekst en fotografie verzorgd.

Sinds januari 2018 ook oprichter/eigenaar van Woef Welkom: een website over dagjes uit en reizen met hond.

Map of Joy is nog altijd een one woman show. Heel af en toe plaats ik een gastartikel van een enthousiaste reiziger, of een informatief artikel van een verkeersbureau, maar in principe komt alles op de website van mijn hand.

Map of Joy heeft een groeiende, loyale lezersgroep: voornamelijk vrouwelijke 30+ers die constant op zoek zijn naar reisinspiratie. Met maandelijks rond de 80.000 unieke bezoekers en 125.000 pagina weergaven. Ook op Facebook, Instagram en Pinterest is Map of Joy zeer actief. Op Pinterest is Map of Joy zelfs één van de grootste Pinners van Nederland met ruim 287.000 volgers. Er hebben samenwerkingen plaatsgevonden met bedrijven als KLM, VisitBritain, NS International, Expedia en Sunny Cars.