Home accommodaties Leuk hotel in Shoreditch Londen: The Corner London City [review]

Leuk hotel in Shoreditch Londen: The Corner London City [review]

door Nathalie
1 Reacties

Aan de rand van de hippe wijk Shoreditch in Londen is slapen bij het The Corner London City hotel (voorheen Qbic Hotel) een feestje. De uitstraling en de sfeer van deze hotspot sluit naadloos aan bij de creatieve buurt. En dat voor een vriendelijk prijsje. Ontdek alles over dit leuke hotel in Shoreditch Londen in dit artikel.

Oase van rust

Gelegen aan een groen park en je loopt zó Brick Lane in, waar je het ene na de andere fijne koffietentje, restaurant of markt vindt. Het hotel daarentegen is een oase van rust waar je lekker kunt relaxen in de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond (met extra hotspot bar/restaurant Parts and Labour).

Geen straf, want óh wat is hier een hoop oogsnoep te zien voor de interieurfanaat. Denk aan merken als het Nederlandse Zuiver en puur design van de Italiaanse ontwerper Marcantonio Raimondi Malerba.

qbic-londen-map-of-joy2

Nederlands design

Ook in je hotelkamer kom je ogen te kort. In mijn tweepersoonskamer pronkte vooral het werk van de Nederlandse ontwerper Sander Bokkinga en ook de grote foto achter het bed (in elke kamer anders) is een echte blikvanger. En het bed… Het matras is gemaakt van gerecyclede jeans, organisch lamswol en kokosnoot haren. Perfect voor mensen die geen onnatuurlijke stoffen kunnen verdragen en ook gevoelig zijn voor stof. Bijzonder is een understatement.

qbic-londen-map-of-joy5

Slapen in een cube

Dit is sowieso een hotelkamer die anders dan anders is. Je slaapt namelijk in een soort cube. Het bed en de badkamer bestaat uit één geheel dat in de kamer is geplaatst. Het enige dat niet met de cube verbonden is, is het bureau en de stoel. Kijk vooral even op de site, want daar vind je een filmpje dat een geweldige (sfeer)impressie geeft.

qbic-londen-map-of-joy3

Vol karakter

En dat is ook de grote troef van dit hotel. Je krijgt hier alle gemak die je verwacht, van gratis wifi tot een heerlijke douche, maar dan fantasierijk en vol karakter. Leuk om te weten: deze vestiging is de eerste, maar er is inmiddels ook een Qbic in Amsterdam geopend. Een tweepersoonskamer kun je vanaf ongeveer 120 euro per nacht scoren. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

qbic-londen-map-of-joy6

1 Reacties

Inge 09/07/2015 - 19:00

Wat een cool hotel. Echt een goeie tip!

Reply

Laat een reactie achter

©2023 Map of Joy – All Rights Reserved. Op deze website worden affiliate links gebruikt. Als je een aankoop doet kan het zijn dat Map of Joy daar een kleine commissie voor ontvangt.