Home handige tips Review: NORTVI koffer

Review: NORTVI koffer

by Nathalie
0 Reacties

Een koffer voor handbagage die niet alleen mooi en praktisch, maar die ook nog eens duurzaam is. Dat is een koffer van Het Nederlandse bedrijf NORTVI. Ze bieden duurzame reisproducten die echte blikvangers zijn. Ik mocht de ‘frontpocket rainforest green’ koffer uitproberen en deel graag mijn bevindingen in deze review van een NORTVI koffer.

Ervaringen met koffers

De afgelopen 20 jaar heb ik echt allerlei koffers uitgeprobeerd en er heel wat versleten. Ik weet precies wat ik wil als ik nu een koffer aanschaf. Hij moet niet te groot, stevig, niet te zwaar en handig ingedeeld zijn. Nu zijn er niet veel koffers op de markt die precies aan die eisen voldoen, maar de koffers van NORTVI tikken al deze boxen (en meer) aan!

Duurzaam design

De producten van NORTVI zijn volledig met de hand ontworpen en worden zoveel mogelijk gemaakt van duurzame materialen. Zo bestaat de binnenkant van de koffer voor 100% uit gerecyclede PET flessen en is de buitenkant gemaakt van gerecycled polycarbonaat. Geweldig!

Daarnaast is NORTVI trendsetter op het gebied van durability. Alle koffers zijn gemaakt van de sterkste materialen, zodat de koffer een leven lang meegaat. En móói dat ze zijn. De ontwerpen doen mij denken aan Scandinavisch design. Strak, tijdloos en met gemak een verlengde van je outfit.

Andere pluspunten

Naast het mooie design valt direct de functionaliteit op. De koffer biedt extra veel opbergruimte, vooral mijn exemplaar (met frontpocket) die een waterdicht voorvak heeft. Ook aan de binnenkant vind je meerdere vakjes -met en zonder rits- die ervoor zorgen dat je je koffer heerlijk georganiseerd kan inruimen. Ik hou ervan!

Nog een fijne bonus: alle koffers zijn uitgerust met zogenaamde fluisterwielen van de hoogste kwaliteit die ervoor zorgen dat je vrijwel geluidloos over elke ondergrond rijdt. Je hoort inderdaad bijna niets! En daar komt ook nog eens bij dat de koffer niet veel weegt (2.8 kilo).

Daarnaast zijn de koffers voorzien van een geïntegreerd TSA-slot met cijfercode. De koffer heeft een afmeting van 55 x 35 x 22 cm. Hierdoor wordt hij door alle grote luchtvaartmaatschappijen als handbagage geaccepteerd. Ideaal!

Steunt het WWF

We zijn er nog niet klaar met het benoemen van alle pluspunten, want wat ik zeker ook het vermelden waard vind is het volgende. Als je een product van NORTVI koopt zet je samen een extra stap naar natuurbehoud en een wereld zonder plasticvervuiling.

Als officiële supporter van het World Wide Fund for Nature (WWF) doneert NORTVI een bedrag voor elke gedane aankoop en stellen ze onder andere Flying Vets in staat om zeedieren zoals schildpadden en mantaroggen in de Koraaldriehoek te beschermen tegen de gevolgen van plastic inname.

Voor alle soorten reizen

Liever niet vliegen? Doordat de koffer zo ontzettend mooi en handig in gebruik is kun je hem zéker ook gebruiken voor andere reizen. Wat dacht je van een weekendje weg met de trein of een toffe roadtrip? Deze koffer kun je zelfs meenemen tijdens een kampeervakantie. Wat jij wilt!  

 

Laat een reactie achter