Home Samenwerken/contact

Samenwerken/contact

door Nathalie

Samenwerken? Leuk! Reisproducten, accommodaties of reizen? Ik test het graag uit en wil niets liever dan op ontdekkingsreis. Ik geloof in don’t sell, tell! Vanuit mijn eigen ervaring delen wat ik ergens van vind. In tekst, beeld en op meerdere kanalen.

Map of Joy is een online reismagazine van Nathalie Paak, die de leukste plekken van Europa in kaart brengt. Van hippe hotels tot stoere wandelingen en toffe droomroutes met een focus op bestemmingen waar je met de auto of per trein naartoe kunt! Een mix van cultuur en natuur.

De website heeft 100.000 unieke bezoekers per maand en 150.000 pagina weergaven (zomer 2023). Naast de lezers die deze website bezoeken is Map of Joy ook actief op social media. Een blogpost wordt altijd gedeeld via Facebook en Instagram (feed, stories en/of reels), maar ook Pinterest. Op Pinterest staat Map of Joy zelfs in de top 5 grootste Pinners van Nederland met ruim 286.000 volgers wereldwijd. Ook een video op de site en YouTube behoort tot de mogelijkheden.

Onder de samenwerkingsmogelijkheden vallen

* Persreizen en bestemmingsmarketing
* Productreviews
* Gesponsorde blogposts
* Brand ambassadorship
* Social media exposure
* Professionele contentcreatie
* Winacties

Heb je interesse in het plaatsen van advertenties op de website? Map of Joy werkt samen met Mediavine. Verkoop van bannerruimte verloopt via hen en kan via deze pagina worden aangevraagd.

Voorbeelden van merken/bestemmingen die je voor gingen

Askja Reizen, Fjällräven, Visit Britain, Bagageonline.nl, Eliza was Here, Expedia, Visit Portugal, NS International, Visit Sweden, Toerisme Veluwe, Arnhem, Nijmegen, Visit Wales, Ierland Toerisme, Visit Scotland, KLM, Corendon, CzechTourism Benelux, Sunny Cars, Ontdek Duitsland, Mijn Slovenië, Visit Norway, Landal, Visit Zwolle, Roompot

Contact

Meer weten, een idee voorleggen of samenwerken? Stuur ajb een email naar Nathalie via info [at] mapofjoy.nl

Heb jij een mooi reisverhaal met handige tips te vertellen in tekst en beeld? Af en toe plaats ik gastblogs, dus ik vind het leuk om van je te horen! Mail ajb niet over reisvragen. Alles wat ik weet staat op de website. Ik heb helaas geen tijd om op zulke mails te reageren.

Goed om te weten: er wordt geen gratis content (denk aan gastblogs, infographics of wedstrijden) van commerciële partijen geplaatst. Map of Joy is een volwaardig bedrijf. Het bereik en de impact daarvan heeft waarde. Werken in ruil voor “exposure” of “naamsbekendheid” doe ik daarom niet.

Er worden alleen samenwerkingen aangegaan waarvan de bestemming/accommodatie, de activiteit en/of het product bij Map of Joy past. Ook wordt het altijd in de disclaimer vermeld als een artikel tot stand is gekomen in samenwerking met derden. Hiermee worden de richtlijnen van de Reclame Code Commissie in acht genomen. Er is geen ruimte voor bedrijven die alleen geïnteresseerd zijn in een gratis backlink vanaf Map of Joy. Mails met dat soort voorstellen worden niet in behandeling genomen.