Home Samenwerken/contact

Samenwerken/contact

door: Nathalie

>> Want to work together? For more information in English click here <<

Samenwerken? Leuk! Reisproducten, accommodaties of reizen? Ik test het graag uit en wil niets liever dan op ontdekkingsreis. Ik geloof in don’t sell, tell! Vanuit mijn eigen ervaring delen wat ik ergens van vind. In tekst, beeld en op meerdere kanalen.

Map of Joy is een online reismagazine van Nathalie Paak, die de leukste plekken van Nederland en Europa in kaart brengt. Van hippe hotels tot stoere wandelingen en toffe droomroutes met een focus op bestemmingen waar je met de auto of per trein naartoe kunt! Een mix van cultuur en natuur.

De website heeft 1,3 miljoen pagina weergaven per jaar (2022/2023). Het zijn vooral actieve Nederlanders met een leeftijd van 35+ die graag stad en natuur met elkaar combineren die Map of Joy weten te vinden. Ze maken graag een stadswandeling, een hike door de natuur, eten en drinken in bijzondere restaurants, stippelen roadtrips uit en verblijven bij unieke accommodaties.

Naast de lezers die de website bezoeken is Map of Joy ook actief op social media. Er wordt content gedeeld op Facebook en Instagram (feed, stories en/of reels), maar ook Pinterest. Op Pinterest staat Map of Joy zelfs in de top 5 grootste Pinners van Nederland met ruim 285.000 volgers wereldwijd. Ook een video op de site en YouTube behoort tot de mogelijkheden.

Onder de samenwerkingsmogelijkheden vallen

* Persreizen en bestemmingsmarketing
* Productreviews
* Gesponsorde blogposts
* Brand ambassadorship
* Social media exposure
* Professionele contentcreatie
* Winacties

Heb je interesse in het plaatsen van advertenties op de website? Map of Joy werkt samen met Mediavine. Verkoop van bannerruimte verloopt via hen en kan via deze pagina worden aangevraagd.

Voorbeelden van merken/bestemmingen die je voor gingen

Askja Reizen, Fjällräven, Visit Britain, Eliza was Here, Expedia, Visit Finland, NS International, Visit Sweden, Visit Wales, Ierland Toerisme, Visit Scotland, KLM, Corendon, Sunny Cars, Ontdek Duitsland, Mijn Slovenië, Visit Norway, Landal, Visit Zwolle, Roompot, Alkmaar Prachtstad.

Voorbeelden van artikelen n.a.v. een persreis

Visit Finland: Wat te doen aan het Saimaameer [bezienswaardigheden en tips]
Visit Scotland: De mooiste bezienswaardigheden in Zuid-Schotland [roadtrip route]
Visit Britain: Wat te doen in Oxford [bezienswaardigheden en tips]
Visit Zwolle: Wat te doen in Zwolle? Leuke tips en bezienswaardigheden

Contact

Meer weten, een idee voorleggen of samenwerken? Stuur ajb een email naar Nathalie via info [at] mapofjoy.nl

Heb jij een mooi reisverhaal met handige tips te vertellen in tekst en beeld? Af en toe plaats ik gastblogs, dus ik vind het leuk om van je te horen! Mail ajb niet over reisvragen. Alles wat ik weet staat op de website. Ik heb helaas geen tijd om op zulke mails te reageren.

Goed om te weten: er wordt geen gratis content (denk aan gastblogs, infographics of wedstrijden) van commerciële partijen geplaatst. Map of Joy is een volwaardig bedrijf. Het bereik en de impact daarvan heeft waarde. Werken in ruil voor “exposure” of “naamsbekendheid” doe ik daarom niet.

Er worden alleen samenwerkingen aangegaan waarvan de bestemming/accommodatie, de activiteit en/of het product bij Map of Joy past. Ook wordt het altijd in de disclaimer vermeld als een artikel tot stand is gekomen in samenwerking met derden. Hiermee worden de richtlijnen van de Reclame Code Commissie in acht genomen. Er is geen ruimte voor bedrijven die alleen geïnteresseerd zijn in een gratis backlink vanaf Map of Joy. Mails met dat soort voorstellen worden niet in behandeling genomen.©2024 Map of Joy – All Rights Reserved.