Samenwerken? Leuk! Sponsoring van producten, accommodaties of reizen? Ik test het graag uit en wil niets liever dan op ontdekkingsreis. Ik geloof in don’t sell, tell! Vanuit mijn eigen ervaring delen wat ik ergens van vind. Alle content is door mijzelf gemaakt, ik plaats geen gastblogs van bedrijven.

Naast de vele lezers die deze website bezoeken is Map of Joy ook actief op social media. Een blogpost wordt altijd gedeeld via Twitter en Facebook, maar ook Pinterest, Instagram en YouTube behoren tot de mogelijkheden. Evenals het inzetten van een speciale hashtag. Op Pinterest staat Map of Joy zelfs in de top 5 grootste Pinners van Nederland met een bereik van ruim 287.000 mensen wereldwijd.

Tijdens een persreis/hotelovernachting kan er sprake zijn van redactionele aandacht voor, tijdens en na de reis op verschillende social media. Ook is het mogelijk mij in te zetten als tekstschrijver/fotograaf voor websites, brochures e.d. Klik hier voor meer info.

Meer weten, een idee voorleggen of samenwerken? Neem ajb contact op via info [at] mapofjoy.nl

Deze website is onderdeel van totaalbeeld mediaproducties; een eenmanszaak van Nathalie Paak en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 39099327.

Een aantal voorbeelden van bedrijven waarmee een samenwerking heeft plaatsgevonden:

Auvergne tourism
Avis
Bagageonline.nl
Eliza was Here
Expedia
Hoxton Hotel
Mama Shelter
NS International
NYC & Company
Pools Verkeersbureau
Region Stavanger
Ruralidays
South African Tourism Board
Sunny Cars
Travel Alberta
Trivago
Visit Britain
Visit Scotland