Home Nederland Genieten bij Strandtent Hippie Fish in Zandvoort

Genieten bij Strandtent Hippie Fish in Zandvoort

door Nathalie
0 Reacties

Als een nieuw geopende strandtent een hit op Instagram is dan weet je dat het plekje bijzonder is. Sinds deze zomer kun je in Zandvoort terecht bij Hippie Fish. Een strandpaviljoen waar je direct als je aan komt lopen wordt overspoeld door vakantiegeluk. Je kunt er de hele dag door bijzonder lekker eten en drinken omringd door een topinterieur in een hele fijne sfeer. Ik ben (ook) fan!

Lees hier meer over de 5 leukste strandtenten in Zandvoort.

De menukaart

De kaart is niet heel erg uitgebreid. Alles past op één A4-tje, maar ik vind dat persoonlijk juist heel fijn. Wat er op de menukaart staat is met aandacht uitgekozen en daar scoor je punten mee. Uiteraard speelt vis als ingrediënt de hoofdrol, maar er zijn ook vlees en vegetarische opties.

Ik heb er geluncht en koos voor een broodje carpaccio met pesto en parmezaan. Een topper! Zeer rijk belegd met verse ingrediënten op een heerlijk stuk brood.

Ook de cappuccino en de espresso zijn erg goed, maar de verse smoothies, verschillende speciaal biertjes en bijzondere limonades (zoals biologische lavendel limonade) zorgen er stuk voor stuk voor dat je hier uren wilt blijven zitten om het allemaal te proeven. De slogan “slow down and stay a while” die Hippie Fish hanteert klopt als een bus.

Hippie Fish, Zandvoort - Map of Joy

Hippie Fish, Zandvoort - Map of Joy

Het interieur

Als voormalig woonbladredacteur is deze strandtent voor mij een woondroom. Het ‘ik wil alles hebben-gehalte’ is hoog (net als bij strandtent Ubuntu, de grote broer van Hippie Fish). Het is het totaalplaatje van allerlei zorgvuldig gekozen items die het hem doet.

Meubels van verschillende soorten hout, plofbanken, stoere oude schoolstoeltjes, veel mooie planten, etnische invloeden, allerlei natuurlijke materialen zoals katoen en linnen en meer moois. Binnen en buiten vullen elkaar naadloos aan. Op het terras vind ik vooral de regisseursstoelen erg goed gekozen en de kasten met mooie pronkstukken binnen zorgen ervoor dat je niet snel uitgekeken raakt.

Hippie Fish, Zandvoort - Map of Joy

Hippie Fish, Zandvoort - Map of Joy

De sfeer

Die is simpelweg fantastisch. Met je voeten in het zand, liggend op een bedje op het strand, lekker ontspannen op een bank op het terras of binnen voor één van de haardvuren. Er wordt (lounge)muziek gedraaid, maar die knalt niet zo hard uit de speakers dat je elkaar niet meer kunt verstaan.

Door de vele verschillende zithoekjes binnen en buiten is er voor ieder wat wils. Het paviljoen ernaast, dat ook al zo fantastisch is ingericht, kun je huren voor groepen, feesten of gebruiken als de perfecte trouwlocatie.

Hippie Fish is te vinden in Zandvoort, Boulevard Paulus Loot 3.

Hippie Fish, strandtent Zandvoort - Map of Joy

Hippie Fish, Zandvoort - Map of Joy

Hippie Fish, Zandvoort - Map of Joy

Creëer de sfeer thuis

Vind jij het interieur van Hippie Fish ook zo tof? Creëer deze sfeer thuis met allerlei leuke kamerplanten. In de webshop van Tuincentrum.nl kun je inspiratie opdoen én de kamerplanten die je leuk vindt thuis laten bezorgen.

Hippie Fish, Zandvoort - Map of Joy

Hippie Fish, Zandvoort - Map of Joy

Hippie Fish, Zandvoort - Map of Joy

Hippie Fish, Zandvoort - Map of Joy

In samenwerking met Tuincentrum.nl

Laat een reactie achter

©2023 Map of Joy – All Rights Reserved. Op deze website worden affiliate links gebruikt. Als je een aankoop doet kan het zijn dat Map of Joy daar een kleine commissie voor ontvangt.