Home accommodaties The Dean, Dublin

The Dean, Dublin

by Nathalie
0 Reacties

The Dean hotel in Dublin - Map of Joy

Wat hebben een Smeg koelkast, een oude platenspeler en een goddelijke douche met elkaar gemeen? Je vindt ze in een hotelkamer van The Dean aan de rand van het centrum in Dublin.

Aandacht voor moois

Dit nieuwe boetiekhotel is waanzinnig gaaf gestyled. Niet alleen de hotelkamers zien eruit om door een ringetje te halen, ingericht met een mix van oud en nieuw, ook de lobby is erg mooi. Met aandacht voor mooie spullen, zoals oude camera’s in een open kast en retrobanken om op te zitten, maar ook stoere neonverlichting boven de receptie en spiegels in lood aan de wand.

Rooftop bar

Op het dak vind je Sophie’s. Een restaurant en rooftop bar met geweldig uitzicht over de stad. Hier kun je in de ochtend ontbijten (als je geen roomservice wilt), de hele dag door wat drinken, maar ook lunchen of dineren. Doen tijdens een verblijf bij mooi weer: een bbq reserveren op het dakterras.

Allerlei extra’s

De kamer heeft alles wat je hartje begeert. In de uitgebreide minibar vind je zelfs kokoswater, allerlei snoep, een tandenborstel en een snoer om je telefoon mee op te laden. Nooit eerder gezien. Het bed slaapt heerlijk en als je nog even tv wilt kijken voor het slapen gaan: je kunt onder andere Netflix kijken op een groot scherm. Wifi is door het hele hotel gratis te gebruiken.

Wat ik zo leuk vind aan dit hotel is dat er aandacht wordt besteed aan allerlei details. Je krijgt echt het gevoel dat er alles aan wordt gedaan om het verblijf voor jou zo comfortabel en leuk als mogelijk te maken. Handig: kom je net als ik met een huurauto? Parkeer bij het nabijgelegen Q Park en je krijgt van het hotel een uitrijkaart met 50% korting. Dat bedoel ik dus.

The DEan hotel in Dublin - Map of Joy

The DEan hotel in Dublin - Map of Joy

The DEan hotel in Dublin - Map of Joy

The DEan hotel in Dublin - Map of Joy

The DEan hotel in Dublin - Map of Joy

Laat een reactie achter