Home Amsterdam Doen: vintage scoren bij de IJ-hallen in Amsterdam

Doen: vintage scoren bij de IJ-hallen in Amsterdam

door Nathalie
4 comments

De IJ-Hallen: de grootste vlooienmarkt van Europa op de geweldige NSDM-werf in Amsterdam. Deze markt wordt maandelijks gehouden. Je kunt hier voornamelijk struinen naar (vintage) kleding, woonaccessoires en leuke rariteiten. Van een H&M-etje tot echte designer wear en van oude lampen tot hertengeweien. Winters binnen en ’s zomers lekker buiten.

ijhallen-amsterdam-vlooienmarkt-worldly-treasury

Ik hou sowieso erg van de NDSM-werf. Je voelt hier het rijke verleden en als je net als ik houd van industrieel oogsnoep zit je hier gebakken. Het doet mij denken aan het rauwe New Yorkse Brooklyn of het Berlijnse Kreuzberg. De prijzen variëren per kraam. De één is redelijker dan de ander, maar je kunt door goed te zoeken en te onderhandelen met echte budgetproof pareltjes thuiskomen. Ik was op slag verliefd op deze Amerikaanse vintage camera uit 1939. Hij staat nu te pronken in mijn woonkamer.

Lees ook: Woontrend: wereldbollen en wereldkaarten [dit zijn de leukste]

vintage-camera-worldly-treasury

4 comments

Petra 03/07/2013 - 08:11

Oeh, die staat ook nog op mijn verlanglijst om te bezoeken. Gaaf dat je zo hebt genoten en zo’n pareltje van een camera hebt gevonden. Staat vast super in je huis.

Reply
Aline 04/07/2013 - 21:45

IJhallen is zo leuk he! Geweldige camera heb je gekocht.

Reply
PSbyDila.com 09/07/2013 - 11:10

Ik was er die zondag, heel gaaf idd! Ik vermaak me er altijd prima. :)

Reply
Danielle 12/01/2015 - 12:19

Jaaaaaa liefde voor de ijhallen! Ik ben er inmiddels al zo vaak geweest dat ik de tel ben kwijtgeraakt ;)

Reply

Laat een reactie achter