Home accommodaties Hoteltip: Michelberger Hotel

Hoteltip: Michelberger Hotel

door Nathalie
6 comments

michelberger-berlin-map-of-joy

Een hoteldroom! Het Michelberger Hotel. Gelegen in de levendige wijk Friedrichshain in voormalig Oost-Berlijn. Het is door de 31-jarige Tom Michelberger bedacht en samen met creatieve vrienden heeft hij deze hotspot gerealiseerd.

Het is een budgethotel, wat je je bijna niet kunt voorstellen als je naar de hoeveelheid creativiteit, fantasie en innovatie kijkt. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van veel schatten uit antiekwinkels en van vlooienmarkten. Het hotel is gevestigd in een oude fabriek uit de vorige eeuw wat de sfeer natuurlijk compleet maakt. Elke kamer heeft uniek behang ontworpen door Azar Kazimir met daarop afbeeldingen die het team inspireerde tijdens de ontwikkeling van het hotel. Alles bij elkaar een juweeltje!

Meer hotspots in Berlijn.

michelberger-berlin-map-of-joy3

michelberger-berlin-map-of-joy2

6 comments

Marc 25/03/2013 - 12:11

Hey Nathalie,

Ik woon nu 2 maanden in Berlijn en ik moet zeggen het is echt een prachtige stad. Alleen zo groot dat je er echt een langere tijd moet zijn geweest voordat je alle leuke plekken uberhaupt 1 keer hebt gezien!

Ik raad wel aan om er heen te gaan als het wast lekkerder weer is, deze stad fleurt helemaal op in de zomer en is totaal anders dan in de winter, wanneer de stad behoorlijk grijs en grouw over kan komen.

Reply
Nathalie 25/03/2013 - 12:13

Bedankt voor je leuke reactie Marc. Ik hou het in gedachten.

Reply
Michelle @ the World is a Book 26/03/2013 - 13:18

Ziet er geweldig uit! Nog nooit geslapen hier, maar Berlijn is zeker een must see/do :D

Reply
Nathalie 26/03/2013 - 14:48

Als ik ga klop ik bij je aan voor tips hoor ;-)

Reply
Macblogster 05/09/2013 - 08:01

Ik heb hier geslapen toen ik voor het eerst naar Berlijn ging, 2 a 3 jr geleden. Leuk hotel, vooral het ontbijt vond ik bijzonder. Geen standaard ontbijt, maar de keuze uit gezonde en volgens mij ook biologische voeding.
Ik wil heel graag naar Berlijn omdat ik lang niet alles heb gezien. Er zijn echt hele toffe underground hotspots en restaurants. Helaas kan ik me de namen niet meer herinneren.
Als je gaat, hoop ik dat je wat tips meeneemt en er iets over schrijft.

Reply
Nathalie 05/09/2013 - 10:34

Ik zit NU ik deze reactie typ in het hotel koffie te drinken!!! :-P Het is echt zooo fijn.

Reply

Laat een reactie achter