michelberger-berlin-map-of-joy

Een hoteldroom! Het Michelberger Hotel. Gelegen in de levendige wijk Friedrichshain in voormalig Oost-Berlijn. Het is door de 31-jarige Tom Michelberger bedacht en samen met creatieve vrienden heeft hij deze hotspot gerealiseerd.

Het is een budgethotel, wat je je bijna niet kunt voorstellen als je naar de hoeveelheid creativiteit, fantasie en innovatie kijkt. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van veel schatten uit antiekwinkels en van vlooienmarkten. Het hotel is gevestigd in een oude fabriek uit de vorige eeuw wat de sfeer natuurlijk compleet maakt. Elke kamer heeft uniek behang ontworpen door Azar Kazimir met daarop afbeeldingen die het team inspireerde tijdens de ontwikkeling van het hotel. Alles bij elkaar een juweeltje!

Meer hotspots in Berlijn.

michelberger-berlin-map-of-joy3

michelberger-berlin-map-of-joy2

8 thoughts on “Michelberger Hotel, Berlijn”

  1. Hey Nathalie,

    Ik woon nu 2 maanden in Berlijn en ik moet zeggen het is echt een prachtige stad. Alleen zo groot dat je er echt een langere tijd moet zijn geweest voordat je alle leuke plekken uberhaupt 1 keer hebt gezien!

    Ik raad wel aan om er heen te gaan als het wast lekkerder weer is, deze stad fleurt helemaal op in de zomer en is totaal anders dan in de winter, wanneer de stad behoorlijk grijs en grouw over kan komen.

  2. Ik heb hier geslapen toen ik voor het eerst naar Berlijn ging, 2 a 3 jr geleden. Leuk hotel, vooral het ontbijt vond ik bijzonder. Geen standaard ontbijt, maar de keuze uit gezonde en volgens mij ook biologische voeding.
    Ik wil heel graag naar Berlijn omdat ik lang niet alles heb gezien. Er zijn echt hele toffe underground hotspots en restaurants. Helaas kan ik me de namen niet meer herinneren.
    Als je gaat, hoop ik dat je wat tips meeneemt en er iets over schrijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *