Home Amerika Partner’s Coffee in Williamsburg

Partner’s Coffee in Williamsburg

by Nathalie
1 Reacties

Een persoonlijke favoriet van mij in Williamsburg, Brooklyn om neer te strijken voor eçht goeie koffie in een fijne setting. Bij Partner’s Coffee (voorheen Toby’s Estate) kun je terecht voor heerlijke koffie van enorm goeie barista’s, maar buiten dat is het gewoon een plek waar je wilt zijn.

tonys-estate-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury2

De sfeer is fantastisch. Het zit altijd vol met mensen van allerlei leeftijden. Vooral hipsters, dat moet ik toegeven, maar vind je het gek als je naar het geweldige interieur kijkt. En ondanks dat het dus retehip is hangt er een fijne no nonsense sfeer, waardoor iedereen zich welkom voelt. Misschien komt het wel doordat de eigenaar, Toby Smith, een Australiër is.

tonys-estate-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury5

Naast koffie kun je er ook ander lekkers krijgen, zoals muffins en brownies. De kunst van een goed bakkie zetten leren? Je kunt er verschillende workshops volgen. Leuk detail: je kunt ter plekke zien hoe de koffiebonen worden gemalen (zie eerste foto).

tonys-estate-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury3
Liever hét eiland niet verlaten? Sinds kort is er ook een kleine vestiging in het Flatiron Building in Manhattan onder de naam Toby’s Flatiron.

tonys-estate-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury

1 Reacties

Marlissa 03/06/2014 - 20:05

Ik heb het opgeschreven voor van de zomer als ik naar New York ga>

Reply

Laat een reactie achter