tonys-estate-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury4Een persoonlijke favoriet van mij in Williamsburg, Brooklyn. Bij Toby’s Estate kun je terecht voor heerlijke koffie van enorm goeie barista’s, maar buiten dat is het gewoon een plek waar je wilt zijn.

tonys-estate-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury2

De sfeer is fantastisch. Het zit altijd vol met mensen van allerlei leeftijden. Vooral hipsters, dat moet ik toegeven, maar vind je het gek als je naar het geweldige interieur kijkt. En ondanks dat het dus retehip is hangt er een fijne no nonsense sfeer, waardoor iedereen zich welkom voelt. Misschien komt het wel doordat de eigenaar, Toby Smith, een Australiër is.

tonys-estate-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury5
Naast koffie kun je er ook ander lekkers krijgen, zoals muffins en brownies. De kunst van een goed bakkie zetten leren? Je kunt er verschillende workshops volgen. Leuk detail: je kunt ter plekke zien hoe de koffiebonen worden gemalen (zie eerste foto).

tonys-estate-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury3
Liever hét eiland niet verlaten? Sinds kort is er ook een kleine vestiging in het Flatiron Building in Manhattan onder de naam Toby’s Flatiron.

tonys-estate-brooklyn-new-york-hotspot-worldly-treasury

One thought on “Toby’s Estate, New York”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *