Home Italië Video: Toscane roadtrip in de herfst

Video: Toscane roadtrip in de herfst

by Nathalie
0 Reacties

Roadtrippen door Toscane in Italië stond al jaren op mijn wensenlijstje. Vanwege het landschap vol heuvels met wijngaarden en mijlenver uitzicht, de dorpjes die om in te lijsten mooi zijn en de steden waar je niet uitgekeken raakt. Ik was een volle week in Toscane, tijdens mijn zesde reis door Italië, en deel in deze video mijn favoriete momenten en plekken. Het was eind oktober/begin november en ik kan je vertellen dat Toscane in de herfst prachtig is. Bovendien een stuk minder druk. Meer zien van deze reis in tekst en beeld? Bekijk dit artikel.

Ga jij op vakantie naar Toscane en ben je benieuwd naar wat je echt niet mag missen? Lees 6x de mooiste steden en dorpjes in Toscane. Met leuke te doen tips en handige parkeertips voor onder andere Florence, Pisa en Siena. Lees ook: Handige tips voor een bezoek aan San Gimignano.

Op vakantie naar Toscane en verblijven in een vakantiehuis met zwembad, omringd door wijngaarden, in een oase van rust? Ik ging op zoek naar plekjes waar je nooit meer wil uitchecken. Het goede leven onder de Toscaanse zon ervaart. In dit artikel 16x bijzondere vakantiehuizen in Toscane met zwembad. Voor als je met z’n tweeën naar Toscane gaat of met een groot gezin of groepje vrienden. Stuk voor stuk typisch Toscaans.

Auto huren voor je reis door Toscane? Boek van tevoren bij Sunny Cars (dit is altijd all-inclusive, dus inclusief verzekeringen!).

Laat een reactie achter